Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νίκη παραμονής ο Πανελευσινιακός

Ακόμα μία μεγάλη νίκη πήρε στο κλειστό της Γούβας ο Πανελευσινιακός, καθώς επικράτησε με 67-54 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των αγώνων του Σαββάτου της 23ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Νίκη και για τον Κολοσσό Ρόδου, ύστερα από έξι διαδοχικές ήττες, που κέρδισε 77-67 το Περιστέρι. Φουλ για πλέι οφ ο Αρης (85-73 τον ΚΑΟΔ). Στις 18:00 ο αγώνας Πανιώνιος- Απόλλων Πατρών.

Φωτογραφία από το παιχνίδι Πανελευσινιακός- ΠΑΟΚ Ζωντανό το όνειρο της παραμονής στην Α1 Ανδρών διατήρησαν οι νεοφώτιστοι φιλοξένησαν και κέρδισαν τους Θεσσαλονικείς. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου κι έφθασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, που τους διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες σωτηρίας. Πρώτος σκόρερ τους ήταν ο Νίκος Λιακόπουλος με 24 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ο Κώστας Χαραλαμπίδης με 14 πόντους και οι Χάτσερ και Τσαϊρέλης 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Ο Κολοσσός διατήρησε τη θέση του πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αντίθετα με τους Περιστεριότες οι οποίοι θα πρέπει να ψάξουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος τις νίκες που θα τους διατηρήσουν στην κατηγορία. Ο Μάρκους Χάτεν τελείωσε με 25 πόντους ενώ από τους ηττημένους ο Σμους Πάρκερ είχε 15 πόντους.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον Ικαρο Καλλιθέας, με τους Κρητικούς να παίρνουν την νίκη με 68-66.

Πλώρη για πλέι οφ έβαλε ο Αρης μετά τη νίκη του με 85-73 επί του ΚΑΟΔ, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Με όπλο την καταπληκτική ευστοχία του στα τρίποντα ο Αρης κατάφερε να επιβληθεί από την αρχή του παιχνιδιού, παίρνοντας προβάδισμα έως και 17 πόντους (48-31). Αντίθετα ο ΚΑΟΔ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους πέντε πόντους με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (65-60) βάζοντας ξανά “φωτιά” στο παιχνίδι. Με καλή κυκλοφορία στην επίθεση ο Αρης κατάφερε να επιβληθεί με 85-73 του ΚΑΟΔ.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής (των αγώνων του Σαββάτου): Αρης- ΚΑΟΔ 85-73
Κολοσσός- Περιστέρι 77-67
Ρέθυμνο- Ικαρος 68-66
Πανελευσινιακός- ΠΑΟΚ 67-54
Πανιώνιος- Απόλλων Πάτρας (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...