Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

“Αποκάλυψη” Κουλούρη στη Ριζούπολη! Άνετη πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Με τον νεαρό Ευθύμη Κουλούρη να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του ο ΠΑΟΚ επικράτησε και στη Ριζούπολη με 3-0 του Απόλλωνα και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. 


To 3-0 του πρώτου αγώνα φαίνεται πως επηρέασε τους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και έδωσαν τη ευκαιρία στον Απόλλωνα να πιέσει και να φτάσει κοντά στο γκολ σε 2-3 περιπτώσεις. 


Ωστόσο οι παίκτες του Στέφενς ανέβασαν στη συνέχεια στροφές και μετά το πρώτο ημίωρο ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα και οι δύο ομάδες δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες.

Αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι φιλοξενούμενοι, όταν από πάσα του Λούκας ο Αθανασιάδης με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και μετά τα χαμένα τετ α τετ των Κίτσιου και Χούσεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον νεοεισελθόντα Κουλούρη (ντεμπούτο) στο 54ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ασίστ του Νάτχο.

Στη συνέχεια ρυθμός έπεσε, αλλά ο “δικέφαλος του βορρά” κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο γκολ ξανά με τον νεαρό Κουλούρη στο 90΄.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό με το πρώτο ματς να γίνεται στο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...