Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επανάσταση στην ελληνική διαιτησία με Κολίνα!

Σε μία... επαναστατική αλλαγή προχωρά η ΕΠΟ, σε ότι αφορά στην επιλογή των διαιτητών που θα στελεχώσουν τη νέα περίοδο τους πίνακες της Super League.

Η ΕΠΟ δια του προέδρου της, Γιώργου Σαρρή, προανήγγειλε χθες, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι τους πίνακες των διαιτητών όπως και όλα τα τεστ θα κάνει ο Πιερλουίτζι Κολίνα.

Ο πασίγνωστος ανά την υφήλιο δηλαδή κορυφαίος Ιταλός πρώην ρέφερι που χαίρει καθολικής εκτίμησης.

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός [78-74]

Πάλεψε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 74-78 από την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν, ωστόσο, να κρατήσουν την διαφορά των 13 πόντων με την οποία είχαν νικήσει τους Τούρκους στο ΣΕΦ.

Με τον Βασίλη Σπανούλη εκτός μάχης, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην Πόλη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το διπλό, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα του στο Top 16 της Euroleague, με 74-78 από την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ. Τετραπλή ισοβαθμία στον 5ο όμιλο, με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Ουνικάχα Μάλαγα και Φενερμπαχτσέ Ούλκερ να έχουν ρεκόρ 4-4!

Ο Μίτσελ δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης με ελληνικό κοστούμι

Ελληνικό κοστούμι θέλει να φοράει ο Μίτσελ έχοντας στον Ολυμπιακό περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο ισπανός κόουτς δήλωσε έτοιμος να αναλάβει αργά ή γρήγορα την τεχνική ηγεσία της ομάδας της καρδιάς του, της Ρεάλ Μαδρίτης και αποκάλυψε ότι είναι συγκινημένος από την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πιστεύω ότι έχει φτάσει η ώρα μου, αργά ή γρήγορα, με κάθε ταπεινότητα, αλλά και επιθυμία να προπονήσω μία ομάδα του επιπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι το σπίτι μου», τόνισε ο Μίτσελ στο esradio.

Σαββατοκύριακο των ντέρμπι στην Ευρώπη

Σαββατοκύριακο των ντέρμπι στην Ευρώπη με Ατλέτικο - Ρεάλ, Μίλαν - Γιουβέντους, Ρόμα - Ίντερ, Παρί ΣΖ - Μαρσέιγ, Μπάγερν - Σάλκε, Φέγενοορντ - Άγιαξ και Μπριζ - Σταντάρ. Τελικός League Cup με Σίτι κόντρα σε Σάντερλαντ, ενώ αναβλήθηκαν τα ματς στην Κύπρο! 


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα...

Σωστός και οικονομικά ειλικρινής ο Σάντος

Δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου στην οποία ερωτήθηκε σχετικά με την επικείμενη αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα. Παρακάτω λοιπόν παραθέτω μερικά συμπεράσματα και εκτιμήσεις που προκύπτουν από όσα ενδιαφέροντα δήλωσε.

1.Ο Πορτογάλος τεχνικός στα αλήθεια είχε και έχει δεθεί με την Ελλάδα και την εθνική μας ομάδα και μοιάζει πραγματικά ειλικρινής λέγοντας ότι η καρδιά του, του υπαγόρευε να μείνει στον πάγκο της Εθνικής και μετά το Μουντιάλ. Κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για τον Σάντος που ήταν καθόλα επαγγελματίας σε όλη την προπονητική καριέρα του με το ελληνικό εθνόσημο.

Superleague 27η αγωνιστική: “Φωτιά” στην ουρά, ντέρμπι στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με τους “πράσινους” να θέλουν να σπάσουν το αήττητο των “ερυθρόλευκων” και την ομάδα του Μίτσελ να έχει την ευκαιρία με νίκη και απώλεια του ΠΑΟΚ (παίζει εκτός με Εργοτέλη) να στέφεται από τώρα πρωταθλητής. Μεγάλες “μάχες” παραμονής σε Βέροια και “Βικελίδης”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Superleague:

Ματσάρες επί... τρία στην Ιταλία

Τρία πολύ μεγάλα ματς περιλαμβάνει το μενού της 26ης αγωνιστικής στη Serie A.

Το πρώτο πιάτο σερβίρεται το Σάββατο με τη Ρόμα, που βρίσκεται στο -9 αλλά με παιχνίδι λιγότερο από την κορυφή, να φιλοξενεί την πέμπτη Ίντερ, που θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις της Ευρώπης. Πολλές απουσίες έχουν οι «τζιαλορόσι», καθώς θα λείψουν Τότι, Μαϊκόν, Ντοντό και Μπαλτσαρέτι, ενώ ο Τοροσίδης αναμένεται να είναι βασικός. Οι «νερατζούρι», που θέλουν ρεβάνς για το 0-3 του πρώτου γύρου, δεν έχουν προβλήματα πέραν του Καμπανιάρο.

Εκπλήξεις από Σάντος

Αρκετές δοκιμές φαίνεται πως θα κάνει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Τετάρτης με τη Νότιο Κορέα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να πάρει δύο τερματοφύλακες αφήνοντας εκτός τον «βασικό» Καρνέζη και προτιμώντας τους Γλύκο και Τζόρβα. Παράλληλα στη «γαλανόλευκη» επιστρέφουν μετά από καιρό τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης, όσο και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας και Γκέκας.

«Πονοκέφαλος» Μίτσελ για τους λάτιν

Οι Πέρεζ, Βαλντέζ και Κάμπελ θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα από την Ελλάδα με προορισμό την Παραγουάη και την... Κόστα Ρίκα αντίστοιχα, καθώς την Τετάρτη θα αγωνιστούν στο διεθνές φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Οι δύο Παραγουανοί και ο Κοσταρικανός θα επιστρέψουν την Παρασκευή στην Ελλάδα και δύσκολα θα καταφέρουν να μπουν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου.

Μπλεξίματα για 4 οπαδούς του ΠΑΟΚ - Συνελήφθησαν στη Λισαβόνα

Πριν το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα υπήρξαν επεισόδια στη Λισαβόνα και σε αυτά συνελήφθησαν 4 οπαδοί του δικεφάλου που θα οδηγηθούν σε δίκη.


Η ΠΑΕ προσπαθεί να βοηθήσει τους 4 οπαδούς οι οποίοι παραμένουν στην Πορτογαλία αφού έχουν μπλεξίματα με τις αστυνομικές αρχές.

Περίπατος για τα φαβορί που συνεχίζουν στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ

Γεμάτος μεγάλα ονόματα θα είναι ο επόμενος γύρος της διοργάνωσης


 Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η ευρωπαϊκή βραδιά. Τα μεγάλα φαβορί δεν είχαν πρόβλημα να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους και να πάρουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση. Τότεναν, Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Βαλένθια δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός ίσως από τους Πετεινούς, που πάντως ανέτρεψαν την εις βάρους τους κατάσταση σε 13 μόλις λεπτά.

Δεν κατάφερε την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός - ήττα (77-75) από την Αρμάνι

Ο κάκιστος, χωρίς ενέργεια Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου επέστρεψε στο δεύτερο από το -18, αλλά δεν κατάφερε την υπέρβαση στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ», πληρώνοντας τα αδικαιολόγητα λάθη του τελευταίου δίλεπτου.

Κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία, ήττα 3-0 από την Μπενφίκα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-3 στο Ντα Λουζ από την Μπενφίκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League με δεύτερη ήττα μετά το 0-1 της Τούμπας

 
Βροντερό παρών από περίπου 1.500 φίλους του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στο Ντα Λουζ και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ακόμα και όταν η πρόκριση είχε χαθεί.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σισηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την... Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014.Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο (1/3)

15.00: Ξάνθη - Λεβαδειακός
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βόλεϊ: Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου οι Γυναίκες του Θρύλου

Εκπληκτική πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας με επική  ανατροπή επί της ΑΕΚ πέτυχε ο Ολυμπιακός, που βρέθηκε να χάνει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη με 2-0 για να επικρατήσει τελικά 3-2 (20-25, 23-25, 25-21, 25-17, 15-7) της Ένωσης και να συμπληρώσει το «παζλ» των ημιτελικών, μαζί με τους Παναθηναϊκό, Πανναξιακό και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. 

Αλαφούζος: Μεγαλύτερο γήπεδο και προπονητικό την επόμενη χρονιά

Ο Γιάννης Αλαφούζος στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευχήθηκε την επόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός να έχει μεγαλύτερο γήπεδο αλλά και προπονητικό κέντρο.


Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο τυχερός στην κοπή της πίτας αφού του έπεσε το φλουρί και κέρδισε ένα συλλεκτικό ρολόι αξίας 16.000 ευρώ.

Έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα μπει απόψε (27/2, 22:05) στο «Ντα Λουζ» ως το μεγάλο αουτσάιντερ, σε ότι αφορά την πρόκριση, για να... αναμετρηθεί με την Μπενφίκα, ύστερα από το 0-1 (με γκολ off side του Λίμα) της Θεσαλονίκης.


Πρόκειται για την πρωτοπόρο του πορτογαλικού πρωταθλήματος, που δεν έχει χάσει εντός στη Superliga, αλλά ούτε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος, καθώς ήρθε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό, νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν και νίκησε την Άντερλεχτ.

Χαρούμενος για την επιστροφή του ο Σερμαντίνι

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δήλωσε χαρούμενος για όσα έζησε στη Σαραγόσα, αλλά δεν μπορούσε να αρνηθεί την ευκαιρία επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

«Η θητεία μου στη Σαραγόσα τελείωσε, αλλά ήταν πολύ όμορφη και ένιωσα σαν στο σπίτι μου, τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη. Πηγαίνω στον Ολυμπιακό, όπου ανήκα και πέρσι. Ξέρω το προπονητικό τιμ, κάποιους από τους παίκτες και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως έκανα και στη Σαραγόσα», δήλωσε σε εφημερίδα της Αραγονίας.

Ο Κασίγιας των ρεκόρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κάτι παραπάνω από επίδειξη δύναμης στη «Φέλτινς Αρένα», διασύροντας με 6-1 τη Σάλκε για τη φάση των... «16» του Champions League, με τον Ίκερ Κασίγιας να έχει έναν λόγο να… χαίρεται περισσότερο.


Ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να αγωνίζεται μόνο στα παιχνίδια αυτής της διοργάνωσης και στο κύπελλο, αλλά κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας σε όλες τις διοργανώσεις στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Τσόρι Ντομίνγκες: «Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Red» μίλησε ο Τσόρι Ντομίνγκες, μετά την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε με τη φανέλα του... Ολυμπιακού απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντινός δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

«Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω και να φορέσω τη φανέλα της Ρίβερ. Όμως σήμερα ξέρω πως είναι δύσκολο γιατί έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2015.

Αποσύρεται ο Απόλλων από το πρωτάθλημα- Δεν κατεβαίνει με την Βέροια

Ο Σταμάτης Βελλής ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για την απόφασή του να αποσύρει την ομάδα από τη Super League.


Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα μίλησε στους παίκτης της ομάδας του για την απόφασή του να μην κατέβει η ομάδα στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Βέροια και να αποσυρθεί από το φετινό πρωτάθλημα.

Βενγκέρ: «Κάμπελ; Γιατί όχι;»

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με καλά λόγια για την αξία του Τζόελ Κάμπελ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Άρσεναλ.

Στη συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Στόουκ δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τον Τζόελ Κάμπελ, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και το γκολ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Τελικά δεν θα βάλει υποψηφιότητα για το Euro 2020 η Ελλάδα

Όνειρο ήταν και πάει. Βλέποντας πως ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες επιτυχίας, ο Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε το  ΔΣ της ΕΠΟ κατά τη σημερινή συνεδρίαση πως εγκαταλείπεται και τυπικά η σκέψη κατάθεσης υποψηφιότητας για να φιλοξενηθούν αγώνες του Euro 2020 στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ενημέρωσε για την αρνητική απάντηση του Φερνάντο Σάντος στην πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που του έγινε και παράλληλα εξουσιοδοτήθηκε να βρει αντικαταστάτη.

Europa League: Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ με Μπενφίκα

Με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αναμετρήσεων ολοκληρώνεται απόψε η φάση των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ.


Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Λισαβόνα, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στο «Λουζ» (22:05, ΑΝΤ1) από την Μπενφίκα και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 0-1 της Τούμπας.

«Βροχή» τα εκατομμύρια: Δείτε πόσα θα πάρει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση πρόκρισης

Τα κέρδη του Ολυμπιακού από ενδεχόμενη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα είναι και οικονομικά εκτός από αγωνιστικά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια ευκαιρία-πρόκληση να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Εφόσον κατορθώσει να υπερασπιστεί στη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» το σκορ του πρώτου αγώνα απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ, πέρα από τα τεράστια αγωνιστικά οφέλη θα γεμίσει κι άλλο τα ταμεία του.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εκπληκτικό ποδόσφαιρο από τη Ρεάλ που διέσυρε την Σάλκε (6-1)

Η καταπληκτική Ρεάλ Μαδρίτης, «σκόρπισε» τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και με το επιβλητικό 6-1, εξασφάλισε την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Μπερναμπέου.


Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, κυριάρχησε απόλυτα και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Σάλκε. Το ματς ήταν καταπληκτικό, είχε ρυθμό, πολλές φάσεις και επτά γκολ.

Xάντμπολ: ΑΕΚ και Διομήδης στον τελικό

Οι δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού χάντμπολ, η ΑΕΚ και ο Διομήδης, θα διεκδικήσουν εφέτος το κύπελλο.

Η Ένωση δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε 23-20 του Δούκα στο Βύρωνα και προκρίθηκε για πέμπτη φορά στον τελικό και τέταρτη σερί, κυνηγώντας το τρίτο τρόπαιο.

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική ομάδα!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή στον οποίο γνωστοποίησε την απόφαση του να μην συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας

- Ο λόγος που ο Φερνάντο Σάντος απάντησε αρνητικά είναι γιατί θέλει να προπονήσει σύλλογο, ώστε να έχει καθημερινή τριβή με το ποδόσφαιρο

- Φουντώνει η φημολογία πως προορίζεται για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Ίωση έχουν ο Παπάζογλου και ο Σίσιτς

Με πέντε απουσίες, λόγω ίωσης και τραυματισμών, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με την Άρη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.


Ο Θανάσης Παπάζογλου και ο Μίρνες Σίσιτς έχουν υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να αποτέλεσμα να μην προπονηθούν σήμερα.

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γκιόργκι Σερμαντίνι

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, σύμφωνα με το Eurohoops και ισπανικά ΜΜΕ.  

Ο Ολυμπιακός μετά από πολυήμερες συζητήσεις με τη Σαραγόσα συμφώνησε με την ισπανική ομάδα για την αποδέσμευση του Γεωργιανού σέντερ έναντι περίπου 100.000 ευρώ και ο μέχρι το καλοκαίρι διεθνής άσος ετοιμάζεται να γυρίσει στους πρωταθλητές Ευρώπης με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Πάτρα: Σκληρή επίθεση των κοκκινόμαυρων οπαδών «Nortenos» κατά του Αλέξη Κούγια

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναχαϊκής, και ιδίως εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κυρίως στον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, οι οπαδοί του Συνδέσμου ...
Nortenos Patras, σχολιάζουν τα τεκταινόμενα αλλά και την απόφαση να αποχωρήσουν οι «κοκκινόμαυροι» από το πρωτάθλημα, να διαλυθεί η ΠΑΕ και να τεθεί υπό εκκαθάριση η εταιρία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Η Sun… σερβίρει «μουσακά» στον Μόγιες - Ο ξένος Τύπος για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Σε περίοπτη θέση των ξένων ιστοσελίδων βρίσκεται η ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Μουσακάς για Μόγες" είναι το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της "Sun", "Ελληνική τραγωδία" αναφέρει η πορτογαλική "A Bola".


Τα αγγλικά ΜΜΕ ασκούν δηλητηριώδη κριτική στον Ντέιβιντ Μόγες για την εμφάνιση των πρωταθλητών Αγγλίας. "Ταπείνωση" γράφει η "Mail", ""Equipe" και "Gazzetta dello Sport", μάλιστα, έχουν επιλέξει το παιχνίδι ως πρώτο θέμα, ενώ οι ισπανικές "Marca", "AS" και η "Ole" από την Αργεντινή το έχουν στη 2η θέση.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

2 BINTEO -Ιστορική νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γ

- Το σκορ άνοιξε στο 38΄ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ μετά από ασίστ του Μανιάτη - Τα τέρματα για τους ερυθρόλευκους διπλασίασε στο 55΄ ο Κάμπελ -

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης μίλησε για τα όσα έγιναν στα Χανιά

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Λάμπρος Σκόρδας, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα για τα όσα έγιναν στα Χανιά

«Στα Χανιά υπήρχε μία πρωτοφανής αλλοίωση αποτελέσματος. Εσείς βλέπετε κάτι διαφορετικό; Ήταν ένα παιχνίδι που κρινόταν πιθανώς να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο Άρης προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα ήταν καλύτερη και, λόγω κάποιων αποφάσεων, πήγαν να μας καταδικάσουν».

ΠΑΟΚ: Βάζουν εμπόδια για το αθλητικό κέντρο

Με αφορμή τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στο θέμα της κατασκευής του προπονητικού γηπέδου στην περιοχή της Θέρμης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει το ελληνικό δημόσιο για εμπόδια στην υλοποίηση της κατασκευής του. "Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια", αναφέρεται χαρακτηριστικά...


Οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν στην ανακοίνωση τους πως παραμένουν αιχμάλωτοι της ελληνικής γραφειοκρατίας και χαρακτηρίζει ύποπτη την σιωπή του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Κατά πάντων οι παίκτες του Αρη!

Καταγγελίες και κατηγορίες για πρόσωπα και καταστάσεις έκαναν οι κίτρινοι


Ανακοίνωση εξέδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (25/02) οι ποδοσφαιριστές του Αρη με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πλατανια, αφήνοντας αιχμές προς τον διαιτητή, την αστυνομία αλλά και σε άτομα που έχουν σχέση με την ομάδα.

Υπό καθεστώς εκκαθάρισης και εκτός πρωταθλήματος η Παναχαϊκή! !

Υπό εκκαθάριση και εκτός πρωταθλημάτων βρίσκεται από σήμερα η Παναχαϊκή!

Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας Αλέξης Κούγιας με δήλωση που απέστειλε τη Football League ότι η Παναχαϊκή γνωστοποιεί ότι σταματά να αγωνίζεται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και πως θα ξεκινήσει η εκκαθάριση της εταιρείας!

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Γκιγκς: «Ηλεκτρική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»

Ο Ράιαν Γκιγκς μίλησε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και... αναγνώρισε ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των ερυθρολεύκων θα παίξει ρόλο.

Επιστρέφει ο Σέρχιο Αγουέρο

Αν και του πήρε πολύ καιρό για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ο Σέρχιο Αγουέρο ετοιμάζεται για το comeback του κόντρα στην Σάντερλαντ στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Την είδηση γνωστοποίησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος δήλωσε:
«Ο Αγουέρο μπορεί να μας δώσει μια τεράστια ώθηση, όχι μόνο για τον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Παναχαϊκή αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League

«Βόμβα» έριξε ο «ισχυρός» άνδρας της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, λίγο μετά την επεισοδιακή ήττα της Παναχαϊκής από τον Παναιγιάλειο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League. 

 
Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας των Πατρινών με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι οι «κοκκινόμαυροι» αποχωρούν από το πρωτάθλημα, έπειτα από τα επεισόδια που έγινε στο Αίγιο, αλλά και τη διαιτησία του αγώνα.

Χωρίς Σαλπιγγίδη ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία

 

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το γκολ στη Λισαβόνα, αυτό που θα τον βάλει –τουλάχιστον- ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρόκρισης κόντρα στη Μπενφίκα, όμως, στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη για την Πορτογαλία θα βρίσκεται μόλις ένας καθαρόαιμος επιθετικός, ο Στέφανος Αθανασιάδης. Και αυτό γιατί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αν και αρχικά βρισκόταν στη σχετική λίστα, τελικά, με απόφαση του Χουμπ Στέφενς, προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης.

Α1 ΒΟΛΕΙ: Εξαίρεση διαιτητή και παρατηρητή ζητάει ο ΠΑΟΚ

Τα έντονα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό και την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης εκφράστηκαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Σε αυτήν αναφέρει: "Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, κατά παρέκκλιση της πάγιας τακτικής του να μην ασχολείται με τους διαιτητές των αγώνων των τμημάτων του, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει δημόσια την δυσφορία του για όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης στον αγώνα βόλεϊ με τον τοπικό Εθνικό.

Ξέσπασμα Μπακασέτα: Να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει αν τον έβρισα, εγώ ορκίστηκα στη ζωή μου

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας, που αντίκρισε την κόκκινη από τον Μάνταλο στον αγώνα με τον Πλατανιά.
Ο νεαρός άσσος του ΑΡΗ τόνισε ξανά πως δεν έβρισε τον Γουργιώτη, ενώ είπε πως κανένας στην ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο παίκτης του Άρη:

Αυτή τη φορά ήταν... Καλλονή

Νίκη που καθιστά σχεδόν βέβαιη την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε στο Ολυμπιακό Στάδιο η Καλλονή επί του Παναιτωλικού με 3-1, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Βραζιλία: Οπαδοί της Σάο Πάολο χτύπησαν μέχρι θανάτου οπαδό της Σάντος

To θύμα δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές, μπουνιές και σίδερα σε στάση λεωφορείο μετά τη λήξη του ντέρμπι 


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος οπαδός της Σάντος, τον οποίο χτύπησαν μέχρι θανάτου οπαδοί της Σάο Πάολο. Οι δυο ομάδες, αγωνίστηκαν την Κυριακή με το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι μια λευκή ισοπαλία.

Απόλλων Πάτρας: Εκτός έδρας «διπλό» στην παράταση κόντρα στον Άρη

Μπορεί το πατρινό καρναβάλι να διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή, όμως ο Απόλλων Πατρών φρόντισε να ξεκινήσουν νωρίτερα οι εορταστικές εκδηλώσεις


Ο Απόλλωνας επικράτησε του Άρη 75-67 στο Αλεξάνδρειο στην παράταση (κ.α. 63-63), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και έκανε το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» ακόμα πιο μακριά από την εξάδα της κανονικής περιόδου. 

Μίτσελ: «Ό,τι δεν απαγορεύεται μπορείς να το πετύχεις»

Ξεκάθαρο μήνυμα πρόκρισης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε ο τεχνικός του Ολυμπιακού τονίζοντας πως με τη βοήθεια του κόσμου οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση να πάρουν τη νίκη

Με μεγάλη αισιοδοξία αλλά και σεβασμό, ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να πάρει τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

ΒΙΝΤΕΟ - Σοβαρά επεισόδια στην Αχαΐα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της Παναχαϊκής

Το ματς θα γίνει με καθυστέρηση - Τραυματίστηκαν δύο άνδρες των ΜΑΤ - Εκτεταμένες φθορές και σε οχήματα της αστυνομίας

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης μεταξύ του Παναιγιάλειου και της Παναχαϊκής, ενώ σύμφωνα με το patrastimes.gr,  οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε τους φιλοξενούμενους στο γήπεδο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα μετά την επίθεση των οπαδών στο πούλμαν, τα επεισόδια επεκτάθηκαν σε διάφορα σημεία έξω από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Οριστικά εκτός με Γιουνάιτεντ ο Σαβιόλα

Δεν υπολογίζει ο Μίτσελ τις υπηρεσίες του Χαβιέ Σαβιόλα για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο... πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.


Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών ενημέρωσε τον Ισπανό προπονητή πως δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Αργεντινό φορ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Α1 βόλεϊ: Σπουδαίες νίκες για Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη του στην Α1 βόλεϊ. Οι Πράσινοι νίκησαν 3-0 τη Λαμία και φυσικά, αισθάνονται άνετοι σε ότι αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία. 


«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το φανταζόμουν. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε διάφορα προβλήματα, μέσα στα οποία ήταν οι τραυματισμοί και οι αρρώστιες. Δεν καταφέραμε να κάνουμε την προπόνηση που θα ήθελα να κάνουμε ποιοτικά, κι αυτό με φόβιζε πολύ. Ευτυχώς καταφέραμε και πήραμε μία καθαρή νίκη και μας δίνει λίγο αέρα για τη συνέχεια. Διαβάσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι της Λαμίας, αλλά μας ζόρισε. Ένα ένα τα πράγματα. Εγώ βλέπω το κάθε σετ και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σημασία έχει να είμαστε καλά. Στο τέλος θα δείξει. Παίρνουμε κάποια αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...