Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Με βαριές «καμπάνες» απειλούνται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


Ιδιαίτερα αυστηρές αναμένεται να είναι ποινές που θα επιβληθούν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στη Λαμία τα ξημερώματα του Σαββάτου, πριν από τοι φάιναλ φορ του Κυπέλλου στο χάντμπολ, το οποίο τελικά αναβλήθηκε. Αυτό προέκυψε σε συνάντηση που είχε ο γ.γ.Α. Παναγιώτης Μπιτσαξής με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας χάντμπολ Σίμο Λαζαρίδη.

Οι δύο «δικέφαλοι» απειλούνται με αποκλεισμό από 1 έως 12 αγωνιστικές και από 1 μέχρι 5 κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και με πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δυσχερέστερη από τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι υπότροπη. Επίσης είναι υπαρκτό και το ενδεχόμενο της διαγραφής των δύο ομάδων χάντμπολ.

Στο μεταξύ ο κ. Μπιτσαξής τόνισε ότι το θέμα της μετακίνησης των οργανωμένων οπαδών θα πρέπει να επανεξεταστεί, ενώ χαρακτήρισε ως αυτονόητη την απόφαση του ΟΠΑΠ να μην χρηματοδοτήσει τα έργα του γηπέδου της Τούμπας.

Όσον αφορά την τύχη του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, πρόθεση της ομοσπονδίας χάντμπολ είναι να μην απονεμηθεί φέτος το τρόπαιο, ενώ υπάρχει και μια πρόταση να διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στις ομάδες του Δούκα και των Βριλησσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...