Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ στην Τρίπολη, που τον δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και βάζει τους Γιαννιώτες σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι Αρκάδες με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 19 βαθμούς και έπιασαν τον Αρη και τον Πανιώνιο στην 9η θέση, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε με 11 τρίτος από το τέλος και μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο από την ισόβαθμη με αυτό Κέρκυρα.

Για τον Αστέρα αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του, δείγμα ότι η Τρίπολη αποτελεί το μεγάλο όπλο φέτος για το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρόπο ιδανικό για τους γηπεδούχους, αφού στο 3ο μόλις λεπτό ο Ράγιος άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε πετύχει δυο τέρματα στην πολύ μεγάλη νίκη των Αρκάδων επί του ΠΑΣ για το Κύπελλο στα Γιάννενα.

Το γρήγορο γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση στον Αστέρα, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά ο ΠΑΣ ισορροπούσε το ματς. Έτσι, στο 35' έφτασε στην ισοφάρισε με τον Μπεσέρα να χτυπάει στην αντεπίθεση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και από ένα σημείο και ύστερα οι δυο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Στυλιάρα, καθώς στο 77' δεν έδωσε πέναλτι για πτώση του Γεωργίου μέσα στην περιοχή, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να εξανίσταται και να αποβάλλεται.

Στις καθυστερήσεις, όμως, όλα θα άλλαζαν. Ο Αστέρας είχε δοκάρι αρχικά δοκάρι με τον Εγκόν, όμως λίγο αργότερα θα στεκόταν πιο τυχερός, με τον Σολάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...