Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Κόψτε το κάπνισμα με την Μπάρτσα" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Μπαρτσελόνα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα κατά του καπνίσματος. 

Οι δύο πλευρές ανέλαβαν την πρωτοβουλία με τίτλο «Quit Smoking with Barça» (Κόψτε το κάπνισμα με την Μπάρτσα) (quitsmokingwithbarca.eu), η οποία σκοπεύει να αξιοποιήσει την επιτυχία της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Αν το σταματήσεις δεν σε σταματάει τίποτα» καθώς και τη στήριξη εκατομμυρίων οπαδών της Μπάρτσα για να βοηθήσει 28 εκατ. Ευρωπαίους καπνιστές να κερδίσουν οριστικά στον αγώνα κατά του καπνίσματος.

Το πρόγραμμα αποφεύγει να ασκεί κριτική στους καπνιστές, αλλά επισημαίνει τα πολυάριθμα οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος, συνδυάζοντας τα θετικά αυτά μηνύματα με τη δυνατότητα χρήσης των πιστοποιημένων εργαλείων της εκστρατείας «Αν το σταματήσεις δεν σε σταματάει τίποτα».

Η πρωτοβουλία «Quit Smoking with Barça» παρέχει στους οπαδούς της Μπάρτσα, του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, εξατομικευμένο πρόγραμμα αγωγής υγείας με καθημερινές συμβουλές για τη διακοπή του καπνίσματος και εγκάρδια ενθάρρυνση απευθείας από τα χείλη των ίδιων των παικτών και παραγόντων του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...