Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σάντος: «Μου άρεσε η εθνική του δεύτερου μέρους»

Η εμφάνιση της εθνικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λετονία και φυσικά η νίκη, ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκρυψε την χαρά του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ομάδα μετά το 1-0 και υποστήριξε ότι εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό οι επιτυχίες που θα ακολουθήσουν θα είναι μεγαλύτερες.

«Το γνωρίζαμε από πριν ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο κι όντως αυτό συνέβη. Είχαμε ζητήσει από τους παίκτες μας να πιέζουν σε όλο το γήπεδο και να προσέξουν στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας. Ήθελα να πάρουμε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή», είπε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε: «Δυστυχώς, στο πρώτο μέρος δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν παίξαμε όπως θα περίμενα. Τρέχαμε χωρίς λόγο και σκοπό και σε λάθος σημεία. Είπαμε στ' αποδυτήρια ότι έπρεπε να μπούμε πιο ήρεμοι στο δεύτερο ημίχρονο, να τρέξουμε περισσότερο και τα θα ακολουθούσαν, όπως κι έγινε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία σε μια δύσκολη έδρα. Στην επανάληψη ελέγξαμε πλήρως το ματς και ο αντίπαλός μας έκανε ελάχιστες ευκαιρίες».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που είδατε στο δεύτερο ημίχρονο είναι και αυτό που θέλω να βλέπω κι εγώ. Θέλω να παίζουμε 4-4-2 και όχι 4-2-4. Αν παίζουμε σωστά μπορούμε να νικάμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα είχαμε σωστή τοποθέτηση, διατηρήσαμε τις θέσεις μας στο γήπεδο και αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Εμείς το κάνουμε πολλές φορές δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...