Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Το γκολ-φάντασμα της Έβερτον ! (video)


Gol Fantasma Everton vs Newcastle από dm_505790e9198e3
 
Πυρ και μανία με την απόφαση του διαιτητή να μην κατακυρώσει οφθαλμοφανέστατο γκολ υπέρ της Έβερτον ήταν μετά το τέλος του ματς με τη Νιούκαστλ, Ντέιβιντ Μόγες. Στο πλευρό του και ο Άλαν Πάρντιου

Το ματς στο "Γκούντισον Παρκ" μεταξύ της Έβερτον και της Νιούκαστλ αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο χορταστικά ματς στις 4 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, όμως οι άνθρωποι της Έβερτον έφυγαν... σκασμένοι από το γήπεδο μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Αφενός γιατί τα "ζαχαρωτά" δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρότι προηγήθηκαν δύο φορές (έκαναν μάλιστα το 2-1 στο 88') και ήταν καταφανώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αφετέρου επειδή θεωρούν πως έγινε "κλοπή", με τον διαιτητή να μην τους μετράει δύο γκολ που θα έπρεπε να προστεθούν στο λογαριασμό της.

Η μία φάση ήταν γκολ του Φελαϊνί όπου ο σκόρερ υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ωστόσο η φάση που "ξεσήκωσε" τον Μόγες ήταν όταν η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή από κεφαλιά του Ανιτσέμπε χωρίς όμως να υποπέσει στην αντίληψη διαιτητή και βοηθού...
"Υπήρχαν δύο γκολ που δεν μέτρησαν και δεν μπορώ να τα πάρω πίσω αλλά ελπίζω ότι ο βοηθός διαιτητή θα τα ξαναδεί για να δει τι φάσεις έχασε.

Του είπα "Έχασες δύο γκολ" και αυτό επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Είμαι σίγουρος ότι θα κοιτάξει τις δύο φάσεις και ο διαιτητής και θα δει αν πήρε σωστές ή λάθος αποφάσεις, κάτι που όλοι ξέρουμε επειδή το έχουμε δει", τόνισε ο τεχνικός της Έβερτον, ο οποίος βρήκε "σύμμαχο" και τον Άλαν Πάρντιου!

"Στη φάση με τον Ανιτσέμπε η μπάλα είχε περάσει ξεκάθαρα τη γραμμή. Έχω πει πολλές φορές ότι η τεχνολογία πρέπει να μπει στο ποδόσφαιρο και απόψε η απουσία της τεχνολογίας κόστισε ένα γκολ στην Έβερτον", δήλωσε χωρίς περιστροφές ο προπονητής της Νιούκαστλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...