Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Παναθηναϊκός: Στέλνουν Λαβρίνοβιτς και Μασιούλις

Πρόταση στον Ντάριους Λαβρίνοβιτς φέρεται να έχει κάνει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ξένο δημοσιεύμα, το οποίο κάνει λόγο και για τον Γιόνας Μασιούλις.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποκτήσει... παρέα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «basketinside.com» υποστηρίζει ότι Λαβρίνοβιτς και Μασιούλις ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό και όσον αφορά μάλιστα τον πρώτο έχει ήδη πρόταση από το τριφύλλι στα χέρια του.

«Όλες οι ομάδες θέλουν τον Ντάριους (σ.σ. Λαβρίνοβιτς). Η Ζαλγκίρις ενδιαφέρεται σοβαρά, ωστόσο ο Ντάριους θα πρέπει να επιλέξει την καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του και μία απ' αυτές είναι του Παναθηναϊκού. Επίσης, υπάρχει και μία πρόταση από την Τουρκία», φέρεται να έχει δηλώσει ο εκπρόσωπος του παίκτη σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Παράλληλα ο μάνατζερ του Μασιούλις, Στέφανο Λουπατέλι, που εκπροσωπεί και τον Γιασικεβίτσιους, υποστηρίζει πως: «Θέλουμε να κλείσουμε την όποια συμφωνία το συντομότερο δυνατό. Θα ήθελα μέχρι να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες να έχω βρει στον πελάτη μου ένα καλό συμβόλαιο».

Ο γεννηθείς στις 1/10/1979 Λαβρίνοβιτς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας σε 15 αγώνες στην Ευρωλίγκα 4,7 πόντους, 30% τρίποντα, 85,7% στις βολές, 51,5% στα δίποντα και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Όσον αφορά τον σμολ φόργουορντ της Σιένα, να σημειώσουμε ότι την τελευταία χρονιά είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο και τον κράτησε εκτός γηπέδων για εννιά μήνες. Από τον Απρίλιο οπότε κι επέστρεψε, είχε με την ιταλικήν ομάδα 7,3 πόντους με 60% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα κατά μ.ο., σε τέσσερα παιχνίδια.

Καλύτερα βέβαια ήταν τα ποσοστά του με την εθνική Λιθουανίας πριν από λίγες ημέρες στο προολυμπιακό τουρνουά, όπου είχε κατά μ.ο. 11,5 πόντους, 48% στα δίποντα, 45,5% στα τρίποντα και 60% στις βολές.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...