Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Κοντά σε συμφωνία με Φορναρόλι ο ΠΑΟ

Σημαντική μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό και τον Μπρούνο Φορναρόλι . Οι «πράσινοι» φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι απόλυτα θετικός στο να μετακομίσει στο «τριφύλλι» και να διεκδικήσει την παρουσία του στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Και πλέον το παλεύουν για να καταλήξουν σε μία φόρμουλα ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που απαιτούνται, καθώς τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι πολύ περιορισμένα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν και χθες σειρά επαφών με τις εμπλεκόμενες πλευρές αναζητώντας τη χρυσή τομή (το ιδιοκτησιακό φαίνεται πως είναι λίγο μπλεγμένο, αφού φαίνεται πως έχουν δικαιώματα του Ουρουγουανού επιθετικού τόσο η Σαμπντόρια όσο και η Νασιονάλ). Οι συζητήσεις αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα και το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης οι «πράσινοι» θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Στον Παναθηναϊκό πάντως είναι αισιόδοξοι πως θα γίνει τελικώς η μεταγραφή, καθώς έχουν σύμμαχό τους στις διαπραγματεύσεις και τον παίκτη που πιέζει για να έρθει στην Ελλάδα.

Υπογράφει ο Kατσουράνης
Συνάντηση με τον Κώστα Ελευθεράκη είχε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ο μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη, Γιάννης Εμμανουηλίδης. Η επίσκεψή του είχε διπλό σκοπό, αφενός για να προετοιμάσει τα χαρτιά της τροποποίησης του συμβολαίου του (θα πάρει τις 400.000 φιξ που προβλέπονταν, αλλά μόνο το 1/4 από το μπόνους, ήτοι 200.000 ευρώ) κι αφετέρου για να ρυθμίσει κάποιες εκκρεμότητες στον διακανονισμό της δόσης Μαΐου. Ο «Κατσούρ», όπως και όλοι όσοι είχαν δόση συμβολαίου τον Μάιο, υπέγραψαν για να πάρουν τα λεφτά τους σε δύο δόσεις τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο. Σε ό,τι αφορά την τροποποίηση του συμβολαίου δεν αποκλείεται ο Κατσουράνης να μεταβεί ακόμη και σήμερα στην ΠΑΕ για να την υπογράψει.

Συζητήσεις για «ψαλίδια»
Μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία ο Κώστας Ελευθεράκης θα κάνει ραντεβού με τους Τοτσέ, Βιτόλο και Βύντρα προκειμένου να συζητήσουν μειώσεις στα συμβόλαιά τους, τα οποία κυμαίνονται από 550 έως 700.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» θα προτείνουν και στους τρεις «ψαλίδι» 25 με 30%, προκειμένου να υπάρξει μία εξισορρόπηση όλων των συμβολαίων με τα δεδομένα της εποχής.

«Παίζει» της ΑΕ Πάφου
Σε ανοικτή γραμμή με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη βρίσκεται η ΑΕ Πάφου, που έχει πάρει το «ΟΚ» από τον Παναθηναϊκό για να διαπραγματευτεί μαζί του. Ακόμη δεν έχει βρεθεί σημείο προσέγγισης, όμως το θέμα παραμένει ανοικτό.

Πηγή: Sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...