Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακός: Παγώνει του Ρουίς

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, αλλά ο Ολυμπιακός "παγώνει" προς το παρόν το θέμα της απόκτησης του Άλαν Ρουίς. 
 
Ο 19χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος μπορεί να ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι έτοιμος για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να κλείσει στους "ερυθρολεύκους", όμως, η υπόθεσή του αντί να ξεκαθαρίσει την Τρίτη, περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο.
 
Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό περίμεναν το έγγραφο από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα,  το οποίο θα πιστοποιούσε ότι της ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι Πειραιώτες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, με βάση των όσων έχουν συμφωνηθεί (προφορικά) τις τελευταίες ημέρες. Όμως, ξαφνικά προέκυψαν άλλα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τον Ολυμπιακό, οι Αργεντινοί αύξησαν τις απαιτήσεις τους και, παράλληλα, εμφανίστηκαν νέα πρόσωπα στη διαπραγμάτευση, λέγοντας πως έχουν λόγο στη μεταγραφή του Ρουίς. Μετά το (νέο) μπέρδεμα που υπήρξε, η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να κάνει πίσω για την ώρα, ενώ στελέχη του συλλόγου υποστήριξαν ότι από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο δεν έχουμε λόγο να μπούμε σε πλειστηριασμό.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρξει αλλαγή της στάσης των Αργεντινών τις προσεχείς ημέρες, καθώς σε μια διαπραγμάτευση  υπάρχουν και κινήσεις τακτικής, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ρουίς.

Περιμένουν το "σινιάλο" για Τσάβες και Μασάδο

Σε ότι αφορά, τον Κρίστιαν Τσάβες και τον Πάουλο Μασάδο, από τη διοίκηση περιμένουν την τελική απόφαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, προκειμένου να προχωρήσουν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τη Μπόκα Τζούνιορς και την Τουλούζ, αντίστοιχα. Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει στα υπόψη και τον Ούγκο Βιάνα, θα ανοίξει τα χαρτιά του το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Μέχρι τότε λογικό είναι να προτείνονται και να εξετάζονται και άλλοι ξένοι κεντρικοί χαφ όπως, για παράδειγμα, ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς. Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με τον 23χρονο Σέρβο ποδοσφαιριστή, τόσο το καλοκαίρι του 2010 όσο και πέρυσι, πριν καταλήξει στη Μπλάκμπερν αντί του ποσού των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει πολύ καλή άποψη για τον υψηλόσωμο χαφ, ο οποίος παρεμπιπτόντως εκπροσωπείται από τον ατζέντη των Πάντελιτς, Κάταϊ, Γκρμπιτς, αλλά και τον Γκούλαν, ο οποίος δοκιμάζεται στην Αυστρία.

Όσο για τα περί ενδιαφέροντος της Ελαζιγκσπορ για τον Κώστα Μήτρολου, από τον Ολυμπιακό τα χαρακτήρισαν "σενάρια επιστημονικής φαντασίας".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...