Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΠΑΟΚ: Ο Σταφυλίδης στη Λεβερκούζεν!

Με 1,5 εκ. ευρώ, ποσοστό μεταπώλησης 10% και τον παίκτη να παραμένει στον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο. Στη Γερμανία για διαπργαματεύσεις ο νεαρός μπακ

Πριν από λίγη ώρα επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πώς η Μπάγερν Λεβερκούζεν κατέθεσε επίσημη πρόταση απόκτησης του Κώστα Σταφυλίδη.

Η γερμανική ομάδα δίνει ποσό 1,5 εκ. ευρώ (στο ποσό της ρήτρας στο συμβόλαιο του παίκτη), ποσοστό μεταπώλησης 10% (στο ποσό που θα είναι επιπλέον από το 1,5 εκ.) στον ΠΑΟΚ και ακόμη τον παίκτη να παραμένει στην ομάδα του Δικεφάλου για ένα ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συμβόλαιο του Σταφυλίδη θα είναι πενταετές και θα του αποφέρει πάγιες απολαβές 350.000 ευρώ που μπορούν να αυξηθούν μέσα από διάφορα μπόνους.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ένα χρόνο της παρουσίας του παίκτη στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αμείβεται με το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο" (60.000 ευρώ), ωστόσο θα υπάρχουν και μπόνους που θα δίνει η Λεβερκούζεν με βάσει τις συμμετοχές του και το αν ο ΠΑΟΚ κατακτά νίκες.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από χθες και ο πατέρας του παίκτη, προκειμένου να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις.

Ο Σταφυλίδης φεύγει στην Γερμανία για διαπραγματεύσεις, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Ζήσης Βρύζας έχει στείλει από χθες το βράδυ επιστολή στον ομογενή επιχειρηματία με την οποία τον ενημερώνει για τις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης και για την ανάγκη να προχωρήσει η ΠΑΕ σε αυτή την πώληση, κρατώντας τον παίκτη για έναν χρόνο, γιατί έτσι θα επιλύσει άμεσες ανάγκες της. Οριστική εξέλιξη θα υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα και αυτό γιατί η ΠΑΕ περιμένει την συνένεση του Σαββίδη ή κάποια διαφορετική πρόταση από την δική του πλευρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή έχει παίξει ο γνωστός ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος είχε μεσολαβήσει και στην πώληση του Βιερίνια στη Βόλφσμπουργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...