Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Επιτέθηκαν στα πούλμαν του Ολυμπιακού

Επεισόδια κατά τη διάρκεια της επιστροφής των φίλων του Ολυμπιακού στην Εγνατία, όπου οπαδοί άλλων ομάδων είχαν στήσει καρτέρι στα ερυθρόλευκα πούλμαν.

Παρά το γεγονός ότι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού μεταφέρθηκαν χωρίς παρατράγουδα στην πόλη της Βέροιας για το ματς των δύο ομάδων, και παρά την ομαλή τους συνύπαρξη με τους αντίπαλους οπαδούς στο γήπεδο, εν τέλει, δεν αποφεύχθησαν τα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, οπαδοί άλλων ομάδων είχαν στήσει καρτέρι στα ερυθρόλευκα πούλμαν που μετέφεραν την αποστολή και τους οπαδούς των πρωταθλητών, και μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στην Εγνατία οδό δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ.

Έτσι, δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός αφού ο δρόμος γέμισε φωτιές ενώ οι αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ «έσκασαν» και στα χωράφια γύρω από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά και τα χόρτα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή του Ολυμπιακού και οι οπαδοί της ομάδας που την ακολουθούσαν, να παραμείνουν στο σημείο μέχρι να καθαρίσει ο δρόμος, ενώ το θετικό είναι πως οι άγνωστοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους αφού δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε κάποια υλική ζημιά.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρξαν κάποιες μικροσυμπλοκές με την αστυνομία που ακολουθούσε τους ερυθρόλευκους, όση ώρα ήταν «κολλημένοι» στο σημείο εκείνο και ο δρόμος είχε κλείσει. Μετά από περίπου μισή ώρα η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει τις φωτιές και να ανοίξει ο δρόμος ώστε η αποστολή του Ολυμπιακού να συνεχίσει την κατεύθυνσή της προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» χωρίς άλλα απρόοπτα.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...