Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ντελ Πιέρο για Ολυμπιακό!

Ο μάνατζερ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επανέρχεται και πιέζει εκ νέου τον Ολυμπιακό για τον Ιταλό αστέρα. Δύο ημέρες προθεσμία για το deal αλλιώς δεν θα μπορεί να δηλωθεί στο Ch.L.

O μάνατζερ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει επανέλθει δριμύτερος στα ερυθρόλευκα μεταγραφικά δρώμενα, καθώς προτείνει επίμονα τον Ιταλό σούπερ σταρ.

Μπορεί βέβαια να είναι πλέον 38 ετών, ωστόσο, όσες φορές αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο την περασμένη σεζόν έδειξε την μεγάλη κλάση του με την φανέλα της Βέκια Σινιόρα πάντα.

Ο βετεράνος σταρ των Ευρωπαϊκών γηπέδων έχει μείνει ελεύθερος από τη Γιούβε και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπου από δημοσιεύματα της γειτονική χώρας είχε προκύψει ότι ο εκπρόσωπός του είναι σε επαφές με ομάδες των ΗΠΑ και της λατινικής Αμερικής. Όμως για την ώρα η μόνη σοβαρή πρόταση που έχει είναι από την Σιόν.

Πολλοί θα πουν ότι έρχεται σε ηλικία μεγαλύτερη από τον Ιμπαγάσα, όμως... για τον Ντελ Πιέρο μιλάμε. Για το αν θα βοηθήσει στο Champions League, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Εμπορικά όμως σίγουρα θα δώσει τεράστια ανάταση στα ταμεία και το πρεστίζ του συλλόγου, επομένως... θα τα έβγαζε τα λεφτά του.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...