Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΕΚ: Γιαννιώτας και άλλος ένας

Οι Κατσικοκέρης και Κορδέρο αναμένεται να υπογράψουν σήμερα τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ, ενώ η ΠΑΕ προσπαθεί να υπογράψει τον Γιαννιώτα αλά... Κατίδη. Κοιτάει και άλλη λύση.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σιγά – σιγά την μεταγραφική της ενίσχυση. Οι Κατσικοκέρης και Κορδέρο αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και στην ΠΑΕ προσπαθούν να αποκτήσουν άλλους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Θωμάς Μαύρος έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία του για την απόκτηση του Γιαννιώτα, τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν να αποκτήσουν με τον ίδιο τρόπο που πήραν τον Κατίδη.

Το πρόβλημά είναι οι... αναστολές που έχει ο παίκτης για να υπογράψει στην Ένωση, όμως οι «κιτρινόμαυροι» κρατούν ακόμη ένα ανοικτό ένα «παραθυράκι» και ελπίζουν να τον πείσουν.

Πέρα από την υπόθεση του Γιαννιώτα, στην ΑΕΚ κοιτούν και άλλη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, χωρίς οι δύο υποθέσεις να συνδέονται. Δηλαδή, αν ο Γιαννιώτας αποκτηθεί, δεν θα επηρεάσει την υπόθεση του άλλου παίκτη, το όνομά του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον νεαρό μέσο του Ηρακλή Ψαχνών, Βαγγέλη Ντελέκο, για τον οποίο ο Βαγγέλης Βλάχος έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...