Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

O Μπαλοτέλι νοίκιασε βαν για να μεταφέρει αυτές που «καμάκωσε» σπίτι του

Μπορεί να αποκαλούν τον Μπαλοτέλι σούπερ Μάριο, αλλά ακόμη και αυτός δεν κατάφερε να χωρέσει πάνω από τρεις κατακτήσεις του στην Bentley GT του. Δεν τα παράτησε όμως. Κάθησε, σκέφτηκε και βρήκε την λύση για να μεταφέρει όσες του χρειάζονταν για να βγάλει την νύχτα (καμιά 12αριά) πίσω στην βίλα του.

Ο εργένης Μάριο προφανώς και δεν είναι θιασώτης της λογικής «ουκ εν το πολλώ το ευ» όσον αφορά τις γυναίκες που καμακώνει στα μπαρ του Μάντσεστερ. Κάτι που απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Δευτέρας.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε λίγο μετά την δύση του ηλίου, όταν βγήκε από το Akbars μαζί με τις τρεις μινοφορούσες υπάρξεις, τις οποίες και σφήνωσε με επιτυχία μέσα στην Bentley GT του.

Η πρώτη αυτή «ψαριά» δεν τον άφησε ικανοποιημένο, οπότε κατευθύνθηκε προς το Sakura Nightclub.

Εκεί τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον Ιταλό σταρ που βρέθηκε στις 2,20 τα ξημερώματα με 12 πρόθυμες γυναίκες αγκαλιά, όλες κάτι παραπάνω από χαρούμενες να τον ακολουθήσουν στο σπτί του στο Alderley Edge.


Πως όμως θα τις πήγαινε ως εκεί; O Μάριο το σκέφτηκε λίγο το θέμα και στην συνέχεια πήρε και νοίκιασε ένα βανάκι Mercedes το οποίο έφτασε στο bar, έκανε όπισθεν και άρχισε να φορτώνει κόσμο.

Την είδηση έκανε παντιέρα η εφημερίδα Sun. Κάτι που δεν πρέπει να χαροποίησε και πολύ το μάνατζερ του παίκτη, Ρομπέρτο Μαντσίνι, που μάλλον θα προτιμούσε να είναι ακόμη δεσμευμένος ο Μάριο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...