Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Απαντάει ο Τοροσίδης

Άμεσες προβλέπεται να είναι στον Ολυμπιακό οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση ανανέωσης του Βασίλη Τοροσίδη, με τον αρχηγό των «ερυθρφόλευκων» να απαντά σε σύντομο χρονικό διάστημα στην πρόταση που του έχει καταθέσει η πειραϊκή ΠΑΕ.

Άμεσες και ραγδαίες αναμένοντια οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό αναφορικά με το σίριαλ παραμονής του Βασίλη Τοροσίδη. Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη εκτιμά απεριόριστα την ηγετική παρουσία του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» και προτίθετια να το διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό για πολλά ακόμη χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει καταθέσει στον 27χρονο διεθνή αμυντικό μία εξαιρειτκή πρόταση, η οποία αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Τοροσίδης, ο οποίος είδε το όνομά του να φιλοξενείται από αρκετά ξένα ΜΜΕ, τα οποία τον ήθελαν να είναι στο στόχαστρο ομάδων όπως η Ρόμα και η Νάπολι, βλέπει τον χρόνο να κυλάει και με δεδομένο ότι ήδη δανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαιου που τον «δένει» με τους Πειραιώτες καλείται να απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πληροφορίεε να μην αποκλίουν το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί ακόμη και σήμερα Παρασκευή και να απαντήσει θετικά στην εξαιρετική πρόταση που του έχει γίνει από την διοίκηση του Ολυμπαικού και περιλαμβάνει γενναία αύξηση των αποδοχών του.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...