Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δίωξη σε ΠΑΕ και Παναθηναϊκή Συμμαχία!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας, λόγω των ανακοινώσεων τους.

Οι πράσινοι μετά την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κινδυνεύουν με την χαμηλότερη ποινή που είναι η επίπληξη με υποχρέωση ανάκλησης, αλλά μέχρι και πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω του εισαγγελέα της καλεί τόσο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία να κληθούν να απολογηθούν για τις ανακοινώσεις τους μετά το ματς με το Λεβαδειακό.

Κυρίως πρόκειται για την πρώτη χρονικά ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όπου αναφερόταν στον διαιτητή της αναμέτρησης του τριφυλλιού στην πρεμιέρα της Super League και έγραφε συγκεκριμένα: «Με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν. 3479/ 2006». 

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...