Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ραπίντ Βιέννης-ΠΑΟΚ 3-0

Δυο στιγμές αδράνειας της άμυνας του ΠΑΟΚ στοίχισε στον "Δικέφαλο του βορρά" την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Η Ραπίντ πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 3-0 στην Βιέννη με το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις

Οδυνηρό αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος του βορρά" ο οποίος είχε νικήσει την Ραπίντ Βιέννης 2-1 στην Τούμπα, στο επαναληπτικό της Αυστρίας ηττήθηκε με 3-0 και έμεινε εκτός ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30/8), καθώς είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά σε δύο στιγμές αδράνειας της άμυνας δέχθηκε δύο γκολ στο 31' και το 48', όπου ουσιαστικά κρίθηκε η πρόκριση.

Το τρίτο γκολ το δέχθηκε στις καθυστερήσεις την στιγμή που και ο Γλύκος είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή με μακρινό σουτ του Χόφμαν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα είχε και τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος σε μια αδράνεια της άμυνας και πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα γρήγορο γκολ. Στην συνέχεια προσπάθησε να πάει έστω το ματς στην παράταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης με το τρίτο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις.


Διαιτητής/Βοηθοί: Κάρλος Κλος Γκόμεζ (Ισπανία)/ Ροντρίγκεζ (Ισπανία), Μαρτίνεζ (Ισπανία).
Ραπίντ Βιέννης (Σέτελ): Κονιγκσχόφερ, Σονλέιτνερ, Κάτσερ, Γκέρσον, Χέικινεν (69' Πράγκερ), Χοφμαν, Ιλντιτς, Μπόιντ, Τρίμελ, Μπουργκστάλερ, Αλαρ.
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Γκαρσία, Γεωργιάδης, Ρομπέρ (46' Φωτάκης), Κάτσε (70' Πέλκας), Ετο, Αθανασιάδης, Γιάννου (46' Λόρενς).
Κίτρινες κάρτες: Μπουργκστάλερ (35', Ραπίντ Βιέννης)-Κάτσε (20', ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (85', ΠΑΟΚ)
Σκόρερ: Αλάρ (31', Ραπίντ Βιέννης), Μπόιντ (48', Ραπίντ Βιέννης), Χόφμαν (93', Ραπίντ Βιέννης)

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...