Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο Μόντρικ στην Ρεάλ – Το deal αναμένεται να φτάσει τα 42.000.000 ευρώ!

Όλα έτοιμα είναι για την μεγάλη μετεγγραφή του Λούκα Μόντρικ από την Τότεναμ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μία μετεγγραφή που ανοίγει και τον δρόμο για περαιτέρω συνεργασία των δύο ομάδων και σε άλλους τομείς.

Τα 17 του γκολ σε 160 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τότεναμ, από το 2008, οπότε και έφτασε στην Αγγλία από την Δυναμό Ζάγκερμπ της Κροατίας, του άνοιξαν τον δρόμο για την Τσέλσι. Μία μετεγγραφή την οποία ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, αρνήθηκε να κάνει.

Ο ίδιος ο Μόντρικ ωστόσο μόλις άνοιξε η θερινή καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος, ήθελε να φύγει από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Τελικά, το μεγάλο deal έγινε και αναμένεται να μετακομίσει στην Μαδρίτη και την Ρεάλ με τις ιατρικές εξετάσεις να αναμένεται να γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το ποσό της μετεγγραφής αναμένεται να φτάσει τα 33.000.000 λίρες. Ωστόσο οι επαφές των δύο ομάδων δεν φαίνεται να τελειώνουν εκεί, καθώς όπως έχουν ανακοινώσει οι δύο πλευρές θα υπάρξει συνεργασία σε πολλούς άλλους τομείς στο μέλλον. Προπονητική, διαφήμιση, αλλά και ανθρώπινο δυναμικό είναι μερικοί από τους τομείς που οι δύο ομάδες θα συνεργαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...