Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Αλλαγή έδρας στο Ραπίντ Βιέννης - ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Βιέννης ζήτησε να αλλάξει η έδρα του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στο “Ερνστ Χάπελ”. Αθανασιάδης: Μην απαντάτε στις προκλήσεις

Οι αυστριακοί φοβούμενοι έκτροπα στο χωρητικότητας 18.000 φιλάθλων γήπεδό τους, πρότειναν στην UEFA και τον ΠΑΟΚ, να γίνει το παιχνίδι στο Ερνστ Χάπελ.

Τόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, όσο και οι άνθρωποι του Δικεφάλου απάντησαν θετικά στο αίτημα αυτό και αναμένεται να εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση για την αλλαγή της έδρας.

Πρόκειται για ένα γήπεδο που επιτρέπει πιο εύκολη επιτήρηση των οπαδών (εκτός των γηπεδούχων θα υπάρχουν και 800 Έλληνες) κάτι πολύ σημαντικό για να αποφευχθούν γεγονότα παρόμοια με αυτά στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη. Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ενημέρωση / ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Πάντως και στον ΠΑΟΚ γίνονται προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι, με τον Κλάους Αθανασιάδη να δηλώνει:"Αυτό που θέλουμε εμείς είναι ο κόσμος που θα ταξιδέψει στην Βιέννη να μην απαντήσει στις προκλήσεις. Με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση, τον θέλουμε κοντά μας. Πολύ περισσότερο τώρα που είχαμε την τιμωρία θέλουμε να είναι δίπλα μας".

Για το παιχνίδι τόνισε:
"Αυτό που κάνουμε όλα τα παιδιά είναι το μυαλό μας να βρίσκεται μόνο στην πρόκριση για να χαρούμε στο τέλος όλοι μαζί. Εμείς θέλουμε να πετύχουμε ένα γκολ, μετά θα είμαστε κοντά στην πρόκριση. Θέλουμε να δώσουμε το 100% και με την λήξη να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...