Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εξετάζει τη λύση Άρμστρονγκ ο Παναθηναϊκός (3 VIDEO)

Ο 28χρονος Αμερικανός, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν, συγκεντρώνει τα στοιχεία που ψάχνουν οι “πράσινοι” για τη θέση του σέντερ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν και εξέτασαν αρκετά ονόματα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον Χίλτον Άρμστρονγκ, όσον αφορά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη κάτω απ' την ρακέτα.
Ο ύψους 2,11 μ. Αρμστρονγκ αγωνίστηκε πέρυσι στο γαλλικό πρωτάθλημα και στο Eurocup με τη Βιλερμπάν, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο. Είχε μέσο όρο 10,2 πόντους, 5,5 πόντους και 1,3 τάπες στο Eurocup και 11,1 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 0,9 τάπες στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Ο Αρμστρονγκ αγωνίστηκε πέρυσι στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του έπειτα από 5ετή θητεία και 297 αγώνες συνολικά (277 στην κανονική περίοδο και 20 στα πλέι οφ) στο ΝΒΑ. Από το 2007 έως και το 2010 ήταν στέλεχος των Χόρνετς.
Εν συνεχεία βρέθηκε στο Σακραμέντο, στο Χιούστον, στην Ουάσινγκτον και στην Ατλάντα και το καλοκαίρι του 2011 αποφάσισε να πάρει τον δρόμο προς την Ευρώπη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...