Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Παίρνει Νάτχο ο ΠΑΟΚ!

Ο 25χρονος Ισραηλινός μέσος, Μπίρμπας Νάτχο, που ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της Ρουμπίν Καζάν για το 2011 σε ψηφοφορία που έλαβε χώρα στη Ρωσία είναι στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ αφού πρώτα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις


Κάτω από απόλυτη μυστικότητα ο Δικέφαλος έφερε στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη τον Ισραηλινό διεθνή μέσο, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ!


Ο Νάτχο έμεινε ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν την 1η Ιανουαρίου και το όνομά του είχε ακουστεί πριν από λίγες μέρες και για τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ήταν στο στόχαστρο αγγλικών και ισπανικών ομάδων, ωστόσο ο Δικέφαλος φέρεται να τον "έψησε" και από την στιγμή που ήρθε στην Θεσσαλονίκη είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του!

Φέτος, έχει φορέσει 19 φορές τη φανέλα της Ρουμπίν Καζάν στο πρωτάθλημα και 11 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισραηλινός άρχισε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Χαποέλ Τελ Αβίβ και πήγε στην πρώτη ομάδα κατακτώντας μάλιστα το 2006-07 το κύπελλο.

Την επόμενη σεζόν αγωνίζεται στην Ευρώπη με την ομάδα του πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ απέναντι στην NK Široki Brijeg.

Την επόμενη σεζόν ο Eli Guttman του δίνει φανέλα βασικού και τον καθιερώνει. Την περίοδο 2009-10 είναι  ο κορυφαίος της ομάδας του στο Europa Leaguε και αντιμετωπίζει και την Ρούμπιν Καζάν.

Οι Ρώσοι εντυπωσιάζονται  και στις 8 Μαρτίου 2010 υπογράφει  τετραετές συμβόλαιο με την Χαποέλ να παίρνει €650.000. Το 2001 αναδεικνύεται ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας. Έχει 104 συμμετοχές και 21 γκολ με την Ρούμπιν.

Ο Νάτχο έχει παίξει σε όλες τις Εθνικές Ομάδες του Ισραήλ. Ήταν ο αρχηγός της Κ19, ενώ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα σε ένα φιλικό παιχνίδι εναντίον της Ρουμανίας (3 Μαρτίου 2010)  Σημείωσε τον πρώτο γκολ κατά του Αζερμπαϊτζάν (7 Σεπτεμβρίου 2012)

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...