Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μεθυσμένος οπαδός της Μαν. Γιουνάιτεντ έψαχνε τον Σερ Άλεξ!

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανέφερε πως ένας μεθυσμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ τηλεφώνησε στις αρχές μετά τον αποκλεισμό από τη Σάντερλαντ και ζητούσε να μιλήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον


Ο αποκλεισμός από τη Σάντερλαντ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ έφερε ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Μαν. Γιουνάιτεντ. Ένας εξ αυτών τηλεφώνησε μεθυσμένος στην αστυνομία της πόλης και ζητούσε επίμονα να μιλήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. 


Δεν πρόκειται για φημολογία, αλλά για περιστατικό που καταγράφηκε και ανακοινώθηκε από την αστυνομία. Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι αν ο πικραμένος οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» έψαχνε τον Σκωτσέζο τεχνικό για να του κάνει τα παράπονά του, να του ζητήσει να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας ή απλώς ήταν τόσο… τύφλα που δεν θυμόταν ότι πλέον προπονητής είναι ο Ντέιβιντ Μόγες.

Ιδού και η ανακοίνωση:

«Χθες βράδυ, περίπου στις 22:30, ένας άνδρας από την περιοχή Κράμπσαλ του βόρειου Μάντσεστερ τηλεφώνησε στο 999 σε κατάσταση μέθης και απαιτούσε να μιλήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το χθεσινό αποτέλεσμα.

Προφανώς όταν χάνει η ομάδα σου μπορεί να είσαι στενοχωρημένος, αλλά παρακαλούμε όλοι να θυμάστε ότι ο αριθμός 999 πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για έκτακτες ανάγκες. Για κάθε άλλο ερώτημα που αφορά την αστυνομία αλλά δεν είναι επείγον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 101.

Αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε με τον Σερ Άλεξ για τα πρόσφατα ποδοσφαιρικά αποτελέσματα, εμείς εδώ στην αστυνομία του Μάντσεστερ σάς συστήνουμε να τηλεφωνήσετε απευθείας στα γραφεία της Μαν. Γιουνάιτεντ, καθώς εκεί θα έχετε πιθανότατα καλύτερη τύχη στην προσπάθεια να μιλήσετε μαζί του, παρότι τηλεφωνώντας στην αστυνομία».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...