Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΛΕΪ: Ένας Λέκτορας στο τιμόνι του ΠΑΟΚ

Πέμπτη αλλαγή προπονητή μέσα στην χρονιά ανακοίνωσε ο «δικέφαλος του βορρά»

Μετά τους Στέλιο Καζάζη, Αλέκο Λεώνη , Άρη Γιαμμακίδη, ήρθε η σειρά του Θανάση Στράντζαλη να αποχωρήσει από την ομάδα της θεσσαλονίκης. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης που φέτος είχε κάτσει στον πάγκο της Λαμίας, ενώ είναι και Λέκτορας στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Ευχαριστώ την διοίκηση του συλλόγου για την τιμή που μου έκανε. Είναι τιμή να δουλεύεις για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο γίνεται».


Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Στράντζαλη και του εύχεται καλή τύχη στην καριέρα του. Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλωσορίζει τον νέο προπονητή και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Ο Γιώργος Γιάτσης θα έχει το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας ενώ το ντεμπούτο του στον ασπρόμαυρο πάγκο θα γίνει την Τετάρτη 29/1 στον αγώνα κυπέλλου με την Ορεστιάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...