Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σενάριο για ΑΕΚ και Βέλλιο

Σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου αποκαλύπτει η βρετανική ιστοσελίδα «sportsdirectnews».


Οπως αναφέρεται, η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον 22χρονο επιθετικό της Εβερτον πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.


O διεθνής με την Ελπίδων στράικερ φέρεται να επιθυμεί το δανεισμό του σε άλλη ομάδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού φέτος με τα "ζαχαρωτά" έχει μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα των Νέων.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα άφηνε ο παίκτης την Αγγλία για να αγωνιστεί στην 2η κατηγορία της Ελλάδας, ωστόσο προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να βρει μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται και δεν θα μείνει αιώνιο ταλέντο...

"Το να πάει δανεικός είναι κάτι που θα το αξιολογήσουμε αλλά έχει να κάνει με το κατά πόσο ο παίκτης είναι ανοιχτός στο να το κάνει αυτό. Στο παρελθόν δεν ήταν, κάτι που φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να σκεφτεί. Έχει περάσει το στάδιο της αλλαγής, όπου δίνει κάτι στην ομάδα για δέκα λεπτά. Είναι στο στάδιο, όπου πρέπει να παίζει 90 λεπτά και πρέπει να αποφασίσει για αυτό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης του σωστά", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στο μεταξύ, η Εβερτον προκειται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή (με τη μορφή δανεισμού) του Λασανά Τραορέ, ο οποίος πήγε από την Ανζί στη Μονακό πριν από μερικές μέρες.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...