Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σε …σκόρερ της Λεβάντε εξελίσσεται ο Λουκάς Βύντρα

Πολύτιμος στην άμυνα αλλά και επιθετικά ο έμπειρος μπακ


Σκόρερ και πάλι για λογαριασμό της Λεβάντε χρίστηκε ο Λουκάς Βύντρα, στο νικηφόρο αγώνα της ομάδας του με την Σεβίλλη (3-2).
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού σκόραρε ξανά, σημείωσε το 2-2 με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σε μια στημένη φάση από εκτέλεση κόρνερ του Ιβανσιτς, όπου ο Έλληνας αμυντικός εμφανίστηκε με δύναμη και εκτέλεσε τον Μπέτο.

«Δουλεύουμε πολύ στο επιθετικό σκέλος των στημένων φάσεων. Γνωρίζαμε πως, αν είχαμε οργάνωση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, θα μπορούσαμε να τους κάνουμε ζημιά» υποστήριξε για τη συγκεκριμένη φάση ο Καπαρός.

Τον πρώην πράσινο είχε αναλάβει να μαρκάρει ο Ράκιτιτς, χωρίς επιτυχία. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ με τη φανέλα της ομάδας του σε συνεχόμενες αγωνιστικές μετά από εκείνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που σκοράρει ο παίκτης σε δύο συνεχή παιχνίδια. Προηγουμένως το είχε πετύχει με τον Παναθηναϊκό σε ματς με τη Σταντάρ Λιέγης (Γιουρόπα Λιγκ) και τον Αστέρα Τρίπολης (πρωτάθλημα) το 2011 και έναν χρόνο πριν σε συνεχόμενα ματς με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Χοακίν Καπαρός εκτιμά τις ικανότητες του Βύντρα και τον θεωρεί πολύτιμο εργαλείο στην άμυνα. Στην Ισπανία οι χθεσινές εφημερίδες του έδωσαν καλούς βαθμούς για την εμφάνισή του, η οποία επιθετικά ήταν τέλεια, με 100% επιτυχία, μια προσπάθεια στην εστία, ένα γκολ, ενώ και αμυντικά, παρ’ όλο που την ομάδα του έσωσε ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας, είχε ξεχωριστή παρουσία.

exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...