Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Καλλονή - Απόλλων 0-0

Αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 14', ο Απόλλων ήταν καλύτερος της Καλλονής, είχε δοκάρι, αλλά δεν πήρε τίποτα περισσότερο από τον ένα βαθμό (0-0).

Μέχρι το 31ο λεπτό και την πρώτη φάση του αγώνα, το μοναδικό αξιόλογο στο "παγωμένο" ΟΑΚΑ ήταν η (δίκαιη) αποβολή του Δεληζήση στο 14'. Ο αμυντικός του Απόλλωνα χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά (όπως φάνηκε στο ριπλέι) και ο Σπάθας που ήταν κοντά τον έστειλε στα αποδυτήρια, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο. 

 
Αυτό δεν επηρέασε την εικόνα τους. Ο Απόλλων έπαιζε λες και δεν είχε αριθμητικό μειονέκτημα, είχε την κατοχή της μπάλας και τη συνοχή, ενώ είχε την πρώτη ευκαιρία στο σουτ του Τσοκάνη στο 31ο λεπτό.

Στην αντίπερα όχθη η Καλλονή προβλημάτιζε με την αποδόσή της και μόνο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και απάντησε στην ευκαιρία του Απόλλωνα με το σουτ του Μανούσου που έδιωξε ο Τζόρβας.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με το δοκάρι του Φαρινόλα και τον Απόλλωνα να παίζει στο μισό γήπεδο την Καλλονή. Ουσιαστικά ό,τι είδαμε στο πρώτο μέρος είδαμε και στο δεύτερο με την Καλλονή να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά και να απειλεί στο 77' με το σουτ του Μανούσου που έδιωξε ο Τζόρβας.

Το 0-0 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Απόλλωνα να διεκδικεί κάτι καλύτερο, αλλά να είναι άτυχος.

14ο λεπτό: Ο Δεληζήσης (όπως φάνηκε και στο ριπλέι) να χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά και ο Σπάθας του δείχνει κόκκινη κάρτα.

31ο λεπτό: Επικίνδυνο σουτ του Τσοκάνη από πλάγια αριστερά, έδιωξε ενστικτωδώς ο Χογκ.

39ο λεπτό: Εξ επαφής σουτ του Μανούσου αν και είχε σώματα μπροστά του, έδιωξε ο Τζόρβας.

47ο λεπτό: Σουτ από πλάγια θέση του Φαρινόλα, η μπάλα τραντάζει το δεξί δοκάρι της εστίας της Καλλονής.

77ο λεπτό: Επικίνδυνο σουτ του Μανούσου, έδιωξε ο Τζόρβας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος (83' Καλτσάς), Ζακουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο (71' Γιορέντε), Κεϊτά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκναμπουγιού, Περόνε (66' Καζάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας (92' Καμαρά), Λουσέρο (79' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα (72' Πετρόπουλος), Ντάλμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...