Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Μαρινάκης: «Ευκαιρία να γράψετε ιστορία με Μάντσεστερ»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, παρουσία όλων των μελών της ομάδας (παίκτες, τεχνικό επιτελείο) αλλά και στελεχών της διοίκησης.


Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρώτος παράγοντας της πειραϊκής ομάδας ευχήθηκε στους παίκτες αλλά φρόντισε να τους στείλει κι ένα μήνυμα εν όψει των αναμετρήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχετε την ευκαιρία να γράψετε ιστορία. Μπορείτε να το καταφέρετε και να κάνετε την υπέρβαση. Δεν το λέω για να σας εμψυχώσω. Το λέω γιατί πιστεύω πραγματικά ότι μπορείτε να το καταφέρετε, το έχετε αποδείξει ότι μπορείτε», είπε.

Όπως ήταν φυσικό, μετά τις… προσθαφαιρέσεις των τελευταίων ημερών στο ρόστερ ο κ. Μαρινάκης θα ήταν αδύνατον να μην τοποθετηθεί. «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα δήλωσα ότι όνειρό μου είναι να μην έχει ο Ολυμπιακός ανάγκη κανέναν πρόεδρο και να είναι αυτάρκης και πανίσχυρος οικονομικά, από μόνος του», υπογράμμισε.

«Δεσμεύτηκα για την εξυγίανση και με κόπο κάναμε αυτή την ομάδα υπόδειγμα υγείας, ακόμη και για τα αυστηρά ευρωπαϊκά στάνταρντς. Υποσχέθηκα επίσης ότι η ομάδα θα έχει ισχυρό ελληνικό στοιχείο, ότι ο κορμός της θα είναι ελληνικός και βλέπετε ότι αυτό γίνεται στην πράξη», συνέχισε.

«Οι διεθνείς του Ολυμπιακού είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής ποδοσφαίρου που θα μας εκπροσωπήσει στην Βραζιλία. Και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί όπως διαπιστώνουν όλοι, ο Ολυμπιακός δίνει μεγαλύτερη αξία στους Έλληνες παίκτες και στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την στρατηγική του», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...