Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Στους «8»του κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι Βολιώτες διπλασίασαν τις νίκες τους επί του Αστέρα Μαγούλας (2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας) και προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του θεσμού


Οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στον γηπεδούχο Αστέρα Μαγούλας όχι απλά να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0 του Βόλου αλλά και να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού σημειώνοντας και δεύτερη νίκη (2-1) επί του αντιπάλου τους στους ''16'', έστω και αν στο δεύτερο ημίχρονο πιέστηκαν από τους γηπεδούχους, που είχαν ευκαιρίες.


Έπειτα από ένα φτωχό σε φάσεις πρώτο εικοσάλεπτο, ο Μάριο Μπρέσκα έβγαλε μία κάθετη μπαλιά και ο νεαρός επιθετικός έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Αλέξη Κασμερίδη.

Ο Αστέρας Μαγούλας ισοφάρισε προσωρινά στο 73' με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Δημητριάδη, αλλά η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις για 8 λεπτά, καθώς στο 81' ο Κώστας Καπετάνος νίκησε τον Αλέξανδρο Κασμερίδη με πλασέ και διπλασίασε τις νίκες του Ολυμπιακού Βόλου.

Πλέον οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης των Παναθηναϊκό, με το πρώτο ματς να γίνεται στις 29 ή 30 Ιανουαρίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τη ρεβανς στο Βόλο στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...