Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Γιαννακόπουλος: «Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά με Ομπράντοβιτς»

Αντίπαλος μόνο για όσο διαρκεί ο αποψινός αγώνας θα είναι για τον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως δήλωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος προαναγγέλλοντας τιμές για τον προπονητή της «Φενέρ»


Μπορεί η έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κεφαλή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συνέπεσε με την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας μετά από 13 χρόνια, αλλά η εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού είναι δεδομένη. 


Με δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» τόνισε πως ο «Ζοτς» θα είναι αντίπαλος της ομάδας του μόνο για όσο διαρκούν οι αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ προανήγγειλε τιμές όταν θα επισκεφτεί σαν αντίπαλος το ΟΑΚΑ, στις 20 Μαρτίου.

«Σεβόμαστε και αγαπάμε τον Ζοτς όσο κανέναν άλλον από όσους έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό μας. Το πόσο τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε θα φανεί στον αγώνα του ΟΑΚΑ, όπου θα τιμηθεί από σύσσωμη την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Δυστυχώς η μοίρα μας έφερε αντιπάλους αλλά -ευτυχώς- μόνο για 40 λεπτά», αναφέρει η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...