Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα μας ξέρει να αντιδρά»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση για τη Βιτόρια και το ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα. «Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», είπε


Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους παίκτες του Ολυμπιακού για τη δυνατότητά τους να αντιδράσουν μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βιτόρια, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα για το Top 16. Παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επάνοδο του Μπρεντ Πέτγουεϊ στη δράση. 


«Ο Πέτγουεϊ επιστρέφει μετά από τρεις προπονήσεις. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ακόμη πιο ευχάριστο θα είναι αν γυρίσουμε νικητές από τη Βιτόρια. Είναι σημαντικό ότι και ο Κόλινς έχει πλέον αρκετές προπονήσεις με την ομάδα και έχει μπει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Αυτά μας κάνουν αισιόδοξους, γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως και η συνέχεια άλλωστε», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Για τις συνεχείς ήττες που έχει η ομάδα του και αν μπορεί να αλλάξει το κλίμα είπε: «Αν θέλουμε να μιλήσουμε για το παρελθόν, έχουμε κερδίσει τη Φενέρ και τον Πανιώνιο. Καλό θα είναι να μην πηγαίνουμε επιλεκτικά στο παρελθόν. Οι δύσκολες στιγμές είναι μέρος του αθλητισμού. Έχουμε τραυματισμούς, είχαμε αποτυχημένα αποτελέσματα αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά. Είμαι αισιόδοξος, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα, το υλικό και το χαρακτήρα της. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ξέρει να αντιδρά. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι δις πρωταθλητές Ευρώπης».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα, τόνισε: «Πρέπει να μπούμε σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η αντίπαλος είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο. Πρέπει να τρέξουμε πολύ ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτού του είδους το παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουμε».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...