Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Λεβαδειακός- Άρης 4-3

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Λιβαδειά όπου ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και 1-3 από τον Άρη κατάφερε τελικά μέσα σε δέκα λεπτά να κάνει το 4-3 και να πάρει μια τεράστια νίκη ρίχνοντας τους φιλοξενούμενους στα τάρταρα.


Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με επτά γκολ, ανατροπές και ένταση στο τέλος έγινε στην Λιβαδειά με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-3 του Άρη παρά το γεγονός ότι στο 82' βρέθηκαν να χάνουν με 1-3 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Οι γηπεδούχοι βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και με πρωταγωνιστή τον Κώτσιο και χρυσό σκόρερ τον Βαρέλα να φτάσουν στην επική ανατροπή πετυχαίνοντας τρία γκολ σε δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν παρά τα δυο γκολ του Μπακασέτα να φτάσουν στην νίκη με την δικαιολογημένη αποβολή του Μπουγαϊδη στο 76' να τους στοιχίζει αρκετά. Ενώ μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη. Ο Λεβαδειακός έφτασε στους 23 βαθμούς και ο Άρης παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρουσίασε έναν εντελώς διαφορετικό Άρη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καθώς έχοντας τους νέους παίκτες στην διάθεση του χρησιμοποίησε τους πέντε από τους έξι νεοαποκτηθέντες βάζοντας στο αρχικό σχήμα τους Γουναρίδη, Μπουγαίδη, Βλάχο, Καμινιώτη και Μπακασέτα.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου στηρίχθηκε στους παίκτες που είχε στην διάθεση του και στα προηγούμενα ματς και πέρασε εν συνεχεία στον αγώνα τους Ιντζίδη και Βαρέλα με τους δυο νεοαποκτηθέντες να σκοράρουν τα πρώτα τους τέρματα με την φανέλα του Λεβαδειακού και να δίνουν τη νίκη.

Στην διάρκεια του αγώνα ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και τις φάσεις για τα γκολ αλλά ο Άρης ήταν πιο αποτελεσματικός στις φάσεις που έκανε και έφτασε να προηγείται με 0-2 και 1-3.

Οι γηπεδούχοι όμως σε κανένα σημείο δεν έπαψαν να πιστεύουν στην νίκη και την ανατροπή και ποτέ δεν εγκατέλειψαν την αναμέτρηση και μπόρεσαν να φτάσουν σε μια επική νίκη με 4-3 με το ματς στην Λιβαδειά να θυμίζει κάτι από Premier League σε ότι είχε να κάνει με την εξέλιξη του σκορ.

Ο Λεβαδειακός πήρε από τα πρώτα λεπτά την υπεροχή στο ματς και με πολύ καλή κυκλοφορία προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Άρη χωρίς όμως κάποια μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 19' με τον Κονέ να αποφεύγει δυο αντιπάλου του να κάνει το αριστερό σουτ αλλά ο Γουναρίδης είπε όχι.

  Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 22' όταν ο Κονέ έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Γουναρίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε πλάγιο άουτ.
Ο Άρης στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Ο Μπουγαίδης με ωραία πάσα άνοιξε αριστερά στον Μπακασέτα ο οποίος με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 και ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες και τον πάγκο του Άρη.

  Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στους φιλοξενούμενους και στο 35' λίγο έλειψε να γίνει και το 0-2 όταν ο Καμινιώτης με πολύ ωραία τρίπλα πέρασε τον αντίπαλο του γύρισε στον Γιαννίτση αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο έξω. Μάλιστα μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους δεν υπήρξε άλλη καλή στιγμμή για τις δυο ομάδες.

Προβάδισμα δυο γκολ για τον Άρη

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Καπό από την μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα του Ορτέγκα πέρασε μόλις έξω από το δεξί δοκάρι του Γουναρίδη.

Σαν να μην έφτασε αυτό στην επόμενη επίθεση ο Μανιάς έδωσε στον Μπακασέτα ο οποίος μπήκε και πάλι από τα αριστερά στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-2 για τον Άρη δείχνοντας ότι οι "κίτρινοι" έβαζαν τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη.

  Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 55' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ αλλά ο Γουναρίδης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 58' ο Καμινιώτης σούταρε από πλευράς Άρη αλλά μπλόκαρε ο Πρζιρόβσκι.

  Μείωσε ο Κώτσιος

Στο 64' ο Κώτσιος έδωσε ελπίδες στου γηπεδούχους καθώς μείωσε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καπό και έδειξε πως ο Λεβαδειακός δεν θα εγκαταλείψει την αναμέτρηση. Στο 66' μάλιστα ο Λυκογιάννης επιχείρησε το σουτ από πλάγια, την ώρα που και μια δεύτερη μπάλα ήταν στο γήπεδο, αλλά το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γουναρίδη.

  Στα επόμενα δέκα λεπτά κυριάρχησε η ένταση και οι δυνατές μονομαχίες αλλά και εκατέρωθεν αλλαγές ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν δυο κίτρινες και μια κόκκινη με δεύτερη κίτρινη στον Μπουγαίδη στο 77' με τον Άρη να μένει με δέκα παίκτες. Ο στόπερ των φιλοξενούμενων έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα και είδε δικαιολογημένα την δεύτερη κίτρινη.

Αέρα δυο τερμάτων και πάλι

Οι φιλοξενούμενοι παρά το αγωνιστικό μειονέκτημα στο 82' με ωραία αντεπίθεση έκανε το 1-3. Ο Μανιάς έδωσε στον Καμινιώτη ο οποίος βγήκε στην επίθεση από τα δεξιά, την γύρισε την κατάλληλη στιγμή και ο επιθετικός του Άρη έδωσε και πάλι προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του.

Ισοφάριση σε δυο λεπτά από τον Λεβαδειακό

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεβαδειακός μείωσε και πάλι με τον Ιντζίδη και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά. Οι γηπεδούχοι πήραν έτσι τα πάνω τους και κυνήγησαν την ισοφάριση.

  Αυτή ήρθε στο 86' όταν σε νέο κόρνερ από τα δεξιά υπήρξε λάθος έξοδος από τον Γουναρίδη και ο Κώτσιος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 3-3.

Έψαξαν τη νίκη και δικαιώθηκαν

Η ισοπαλία φαίνεται ότι δεν αρκούσε στους γηπεδούχους που στις καθυστερήσεις του αγώνα έψαξαν την νίκη. Στο 91' ο Κονέ βγήκε τετ α τετ με τον Γουναρίδη αλλά το σουτ του πέρασε μόλις έξω.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάντσης αρχικά επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα και έφτασε στον Βαρέλα ο οποίος επιχείρησε και αυτός ένα δυνατό ευθύβολο σουτ και νίκησε τον Γουναρίδη για το 4-3 και την ολική ανατροπή της ομάδας του Λεβαδειακού.

  Ένταση στο τέλος

Η ανατροπή στο σκορ προκάλεσε την ένταση των κίτρινων οι οποίοι θεώρησαν ότι στο γκολ του Βαρέλα υπάρχει παίκτης οφσάιντ από πλευράς Λεβαδειακού ενώ θεώρησαν υπερβολική και την κόκκινη στον Μπουγαίδη. Μάλιστα υπήρξαν έντονα παράπονα του Σούλη Παπαδόπουλου και των παικτών του Άρη προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.
 
Λεβαδειακός(Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Πετράτσι (80' Βαρέλα), Κονέ, Γεωργίου (80' Γιάντσης), Ορτέγκα, Μάρτινς (74' Ιντζίδης), Καπό.
Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουναρίδης, Βλάχος, Γιαννίτσης, Μπουγαϊδης, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69' Ηρακλής), Μανιάς, Μπακασέτας (80' Κύργιας), Αγκάνθο (46' Τάτος).

Γκολ: 64'-86' Κώτσιος, 84' Ιντζίδης, 90+ Βαρέλα/30'-48' Μπακασέτας, 82' Μανιάς
Κίτρινες κάρτες: 32' Μάρτινς, 68' Καπό/13' Μπουγαίδης, 24' Αγκάνθο, 51' Γιαννίτσης, 69' Σουνάς, 70' Βλάχος, 83' Μανιάς, 93' Γουναρίδης
Κόκκινες κάρτες: 77' Μπουγαίδης (δεύτερη κίτρινη)

 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...