Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Με τον Μήτρογλου στο αεροπλάνο δεν «πετάει»: Κόλλησε στο 0-0 ο ΟΣΦΠ

Με τον Κώστα Μήτρογλου να αποκλείεται τελευταία στιγμή από την αποστολή και να φεύγει εσπευσμένα για Λονδίνο και με τον κόσμο να είναι ακόμα «παγωμένος» από τη μεταγραφή, ο Ολυμπιακός σε ένα μισοάδειο Γ. Καραϊσκάκης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Ατρόμητου και πλέον θέλει νίκη στον επαναληπτικό του Περιστερίου για την πρόκριση.


Ο Ολυμπιακός ήταν επιθετικός μόνο στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν κατάφερε να σκοράρει και στη συνέχεια οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο και πήραν το 0-0 που τους δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος


Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν στο δρόμο για την Αγγλία και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης. Ο Ατρόμητος που είχε κρατήσει και στο ματς του πρωταθλήματος στο μηδέν τους “ερυθρόλευκους” διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης αφού έχει το δεύτερο ματς στην έδρα του.

Η ομάδα του Μίτσελ είχε πολλές καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο με τους Σαβιόλα, Κάμπελ και Ολαϊτάν να συνεργάζονται εξαιρετικά και να φτάνουν σε θέση βολής αλλά να μην μπορούν να εκτελέσουν σωστά.

Στο 11' ο Σαβιόλα σημείωσε γκολ αλλά ο βοηθός υπέδειξε τον Αργεντινό σε θέση οφσάιντ (από το ριπλέι φάνηκε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς του Ατρομήτου).

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των “ερυθρόλευκων” χάθηκε στο 28ο λεπτό όταν ο Ολαϊτάν έκανε εξαιρετική κίνηση, γύρισε στο σημείο του πέναλτι από όπου ο Σαβιόλα αστόχησε απελπιστικά.

Ο Ατρόμητος μετά το 30' γύρισε προς τα πίσω και έκλεισε όλους τους χώρους. Οι “ερυθρόλευκοι” σταμάτησαν να απειλούν και οι Περιστεριώτες κράτησαν άνετα το μηδέν μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο ευκαιρίες με τον Ιγκλέσιας που ανησύχησαν τον Μέγιερι, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έφτασε σε καμία περίπτωση με αξιώσεις στην περιοχή του Σηφάκη.

Η μοναδική καλή στιγμή ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σέποβιτς, μετά από φάση διαρκείας, να σουτάρει και τον Σηφάκη να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε και τους Σέποβιτς, Τσόρι, Εντινγκά αλλά ούτε από αυτούς βρήκε λύσεις. Το δεύτερο ματς στο Περιστέρι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Τα πρώτα ματς του κυπέλλου ολοκληρώνονται την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Απόλλωνα στις 20.00.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (81' Εντινγκά), Μπονγκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ (76' Σέποβιτς), Ολαϊτάν, Σαβιόλα (63' Τσόρι).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (46' Καραμάνος), Μπρίτο (76' Ναπολεόνι), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος (67' Δημούτσος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...