Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλαγα με 73-55 σκορ εμφανίστηκε ο... Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τους Ισπανούς στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών:

Για το παιχνίδι με τη Μάλαγα: «Πρόκειται για σημαντική νίκη, όπως κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα. Έχουμε πλέον αισιοδοξία, η αυτοπεποίθησή μας είναι σε καλύτερο δρόμο από ό,τι πριν από είκοσι ημέρες. Και με την ενσωμάτωση του Κόλινς και με την είσοδο του Πέτγουεϊ… Είμαστε αισιόδοξοι για το άμεσο μέλλον. Βέβαια, το σκεπτικό μας είναι ίδιο από την αρχή της χρονιάς. Ολοκληρώνοντας ένα ματς παύουμε να σκεφτόμαστε τι έγινε, κοιτάμε αμέσως το επόμενο». Είπε ακόμα…


Για το «κλειδί» της νίκης: «Η Μάλαγα έχει καλούς παίκτες κοντά στο καλάθι, εμείς τους περιορίσαμε στο 30% στο ποσοστό ευστοχίας. Αυτό δείχνει τον τρόπο που αμυνθήκαμε και την προσπάθειά μας. Ο τρόπος μας αποθάρρυνε τους παίκτες της Μάλαγα να κάνουν το παιχνίδι τους. Γενικά, ελέγξαμε σε καλό βαθμό το ματς κι έτσι ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως δεν ξεχώρισε κάποιος συγκεκριμένος παίκτης: «Δεν είχαμε μεγάλο αριθμό παικτών σε καλή βραδιά, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ομαδικό παιχνίδι και κατευθύναμε το ματς εκεί που έπρεπε. Εάν δεν ήμασταν βιαστικοί θα είχαμε καλύτερη επιθετική συγκομιδή. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι ομαδικά που τελικά αυτό δίνει και τις νίκες. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι όλοι οι παίκτες μας να είναι υγιείς».

Για τον Έισι Λο: «Καλύτερα να ρωτήσετε τους γιατρούς της ομάδας. Κατά 99% χρειάζεται χειρουργείο, το θέμα είναι τι χειρουργείο και πόσο θα μείνει έξω, τρεις ή έξι μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...