Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος συμπλήρωσε την οκτάδα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα της Νέας Σμύρνης νίκησε τον Αιγινιακό με 3-0, ανέτρεψε το 0-1 της πρώτης αναμέτρησης και στους «οκτώ» του Κυπέλλου θα παίξει με τον ΟΦΗ.


Αφού απείλησε στο 7ο λεπτό με τον Αυλωνίτη να αστοχεί, στο 17΄ ο Πανώνιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Γιάννου να σκοράρει από κοντά, κι ενώ η άμυνα των φιλοξενούμενων είχε «κολλήσει» θεωρώντας ότι έχει γίνει φάουλ.


Στο 30΄ ο σκόρερ είχε ακόμη μια καλή στιγμή αλλά το Τόλιος απέκρουσε το σουτ, όμως στο 42΄ ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στον «κεραυνό» του Λάζνικ, αφού η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του.

Στην επανάληψη ο αγώνας κυλούσε χωρίς ενδιαφέρον ως το 75ο λεπτό, όταν ο Τόλιος έκανε απίστευτη απόκρουση στο σχεδόν εξ επαφής σουτ του Αραβίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ωραίο σουτ στην κίνηση ο Κούρντι, με τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού να μένει ακίνητος.

Μετά τη λήξη του αγώνα διαπληκτίστηκαν Αραβίδης και Κυβρακίδης και πήραν κίτρινη κάρτα, που για τον παίκτη του Αιγινιακού ήταν η δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...