Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΟΦΗ- Πανιώνιος 2-0

Με δύο γκολ σ' ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ νίκησε δίκαια 2-0 τον Πανιώνιο στο "Γεντί Κουλέ" και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.


Οι αγωνιστικές προθέσεις των δύο ομάδων έγιναν σαφής από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα. Ο ΟΦΗ πήρε την μπάλα στα πόδια του για να κάνει παιχνίδι ενώ ο Πανιώνιος περίμενε τον αντίπαλό του στο μισό γήπεδο με στόχο να εκμεταλλευτεί στην κόντρα την ταχύτητα του Αραβίδη και του Κολοβού.


Η εικόνα αυτή κατά το πρώτο μέρος εξυπηρέτησε περισσότερους τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έκλεισαν καλά τους χώρους είναι η αλήθεια και δεν έδωσαν στον ΟΦΗ το περιθώριο για ευκαιρίες. Μόνο του σουτ του Λαμπρόπουλου στο 31' απείλησε τους Νεοσμυρνιώτες οι οποίοι είχαν απειλήσει με τη σειρά τους στο 8' με την κεφαλιά του Αραβίδη.

Ο ΟΦΗ έγινε πιο επιθετικός αλλά και πιο πρακτικός στο παιχνίδι του στην επανάληψη. Ο Πίντο έδωσε πνοή ενώ τη διαφορά έκανε ο νεοεισελθών Στάθης ο οποίος ταλαιπώρησε πολύ από τη δεξιά πλευρά τον Ζαχαράκη. Από τα πόδια του μάλιστα άρχισε και η φάση του πρώτου γκολ αφού η δική του σέντρα έδωσε τη δυνατότητα στον Παπάζογλου να κάνει το 1-0 στο 62'.

Μετά από τρία λεπτά οι γηπεδούχοι σκόραραν εκ νέου με το πέναλτι του Καλαϊτζιτς (έκανε παράβαση ο Λαμπρόπουλος) και το μεγάλο προβάδισμα που στόχευαν από την αρχή του αγώνα έγινε πραγματικότητα. Στα υπόλοιπα λεπτά ο Πανιώνιος επιχείρησε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει αλλά λίγα πράγματα κατάφερε. Μόνο το σουτ του Κολοβού στο 90' ήταν απειλητικό για την εστία του Φερνάντεζ.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Μπούρμπος (46' Στάθης), Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαρκής, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (36' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (85' Σίσιτς), Παπάζογλου

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης (59' Παντίδος), Λάσνικ (57' Ντούνης), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (84' Σταυροθανασσόπουλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...