Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ -Στέλιος Τσιπούρας: "Ο γιος μου ξεψύχησε στα χέρια μου"

Ο πατέρας του Άγγελου Τσιπούρα, Στέλιος Τσιπούρας, βρήκε την δύναμη να τοποθετηθεί στην κάμερα της ΕΤ3 για τις συγκλονιστικές στιγμές που είχε ζήσει το πρωί με τον θάνατο του γιου του.

"Ξεψύχησε στα χέρια μου", είπε χαρακτηριστικά ενώ ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας έκανε γνωστό λίγο πριν τις 20.00 ότι ο θάνατος του Άγγελου Τσιπούρα προήλθε από "οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας".
"Ξυπνήσαμε το πρωί, άκουσα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε χτυπήσει το πόδι του στο κρεβάτι, γιατί το είχε ξαναπάθει. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να έχει λιποθυμήσει.

Του έκανα μαλάξεις και φώναξα το 166, αλλά δεν προλάβαμε. Ξεψύχησε στα χέρια μου. Ήθελε να βγάλει τα ΤΕΦΑΑ και να γίνει προπονητής ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν το όνειρό του.

Επειδή ακούω διάφορα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Άρη. Δεν υπάρχουν ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα. Όλα είναι καθαρά στην ομάδα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Άρη, οι άνθρωποι ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή", ήταν τα λόγια του πατέρα του άτυχου ποδοσφαιριστή του Άρη στην κάμερα της ΕΤ3.

Κι όσο για το πόρισμα του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα που έγινε γνωστό λίγο πριν τις 20.00 ανέφερε ότι ο θάνατος του Άγγελου Τσιπούρα προήλθε από "οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας".

Ουσιαστικά τον πρόδωσε η καρδιά του με την κλινική εικόνα που διαπίστωσε ο ιατροδικαστής και κατ' επέκταση αποκλείστηκε ως αίτιο θανάτου η χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, αλλά και η εγκληματική πράξη.
Κι όσο για την τυπική επικύρωση της τελευταίας διάγνωσης θα γίνει μετά από ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν σε ένα μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιπούρας ήταν πρώτος στις εργομετρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θρήνος στην οικογένεια του Αρη, καθώς το πρωί της Δευτέρας (14/1) έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο νεαρός παίκτης της ομάδας Κ17 των «κιτρίνων»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...