Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μάχες σε τρία μέτωπα

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, που φέρει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στη Θράκη και ΑΕΚ, Πανιώνιο να υποδέχονται ΟΦΗ και Λεβαδειακό, αντίστοιχα.

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στους πρωταθλητές, αλλά έχει αποδείξει την ικανότητά του και είναι σε θέση να απειλήσει το αήττητο των πρωταθλητών. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, πάντως, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Λαδάκη, Λουσέρο και Μπαϊκαρά.

Από την πλευρά του, με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο για δεύτερη συνεχή συνάντηση, ο Ολυμπιακός καλείται να διατηρήσει το αήττητο αλλά και να προσφέρει θέαμα. Στην ακριτική πόλη δεν ταξίδεψαν οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Παπαδόπουλος και Βλαχοδήμος.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ καλείται απαραιτήτως να πάρει το τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ, προκειμένου να κάνει το μεγάλο άλμα για την απεμπλοκή από τη ζώνη του υποβιβασμού, απέναντι σε μια ομάδα προερχόμενη από δύο συνεχείς νίκες, ακόμη κι αν αυτές σημειώθηκαν στην έδρα της.

Ο Πανιώνιος, τέλος, υποδέχεται τον εντυπωσιακό Λεβαδειακό που έχει βάλει πλώρη για την Ευρώπη. Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» αγνοούν τη νίκη εδώ και μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση αφού αν συνεχίσουν έτσι θα κινδυνέψουν.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του Κουλουχέρη, Κούρο και Ρόκα (τραυματίες), ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κόρμπο και Μουλόπουλο.

Το πρόγραμμα:

Πανθρακικός-Ολυμπιακός (17:15), Πανιώνιος-Λεβαδειακός (17:15), ΑΕΚ-ΟΦΗ (19:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...