Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός σοκ για Τότεναμ και Λίβερπουλ


Άλλες δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αποχαιρέτησαν το κύπελλο Αγγλίας στον τέταρτο γύρο. Η Λιντς (ομάδα Β' κατηγορίας) απέκλεισε την Τότεναμ με 2-1 και η Ολνταμ (ομάδα Γ' κατηγορίας) τη Λίβερπουλ με 3-2! 

Η Λιντς λοιπον νίκησε 2-1 την Τότεναμ, αφού προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Βάρνει (15') και ΜακΚόρμακ (50'). Η Τότεναμ, μείωσε στο 58' με τον Ντέπσεϊ, αλλά δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω.

Η Ολνταμ, μία ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, απέκλεισε τη Λίβερπουλ με πρωταγωνιστή τον Ματ Σμιθ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ! Η Ολνταμ, προηγήθηκε 2-1 στο ημίχρονο, αφού ο Σμιθ σκοραρε στο 3' για το 1-0, ο Σουάρες ισοφάρισε στο 18', αλλά και πάλι ο Σμιθ στο 45' έδωσε προβάδισμα στην Ολνταμ, η οποία πέτυχε και τρίτο γκολ στο 48' με τον Ουαμπαρά.
Η Λίβερπουλ, μείωσε στο 80' με τον Αλεν, στη συνέχεια ο Μπρένταν Ρότζερς επιστρατευσε και τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά τελικά, δεν άλλαξε τίποτα και η Ολνταμ προκρίθηκε θριαμβευτικά.

Ομως, κι ο Φερνάντο Τόρες γλύτωσε την Τσέλσι από τον αποκλεισμό, αφού ισοφάρισε την Μπρέντφορντ (ομάδα Β' κατηγορίας) σε 2-2 στα τελευταία λεπτά! Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι σε δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά, στο γήπεδο της Τσέλσι.
Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με τον Τρότα στο 42' και η Τσέλσι ισοφάρισε με τον Οσκαρ στο  55. Οι γηπεδούχοι όμως, προηγήθηκαν με πάλι με πέναλτι του Φόρεστερ στο 73'. Τελικά, η Τσέλσι γλύτωσε τον αποκλεισμό με το γκολ του Τόρες στο 83'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...