Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δίκη για συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη

Συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει υποβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ σε βάρος μελών της οικογένειας Ψωμιάδη, αίτηση με την οποία ζητά τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας τους μέχρι του ποσού των 7 εκατ. ευρώ.

Το επίδικο ποσό αφορά την υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της ΠΑΕ την περίοδο προεδρίας του Μάκη Ψωμιάδη, για την οποία ο επιχειρηματίας πρόκειται να δικαστεί στις 4 Απριλίου.

Το δικαστήριο, όπως δηλώνει ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, διατήρησε σε ισχύ την προσωρινή διαταγή για τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη.

Σε δήλωσή του ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, αναφέρει ότι το δικαίωμα στη δικαστική προστασία είναι υπέρτερο του δικαιώματος της αποχής, που ασκούν οι δικηγόροι της Αθήνας και τονίζει:

«Παρά τις λυσσώδεις προσπάθειες των δικηγόρων της πλευράς Ψωμιάδη η σημερινή δίκη να αναβληθεί, παρά τη λυσσώδη προσπάθειά τους να ανακαλέσει ο ΔΣΑ την άδεια που είχε δοθεί για τη συζήτηση της υπόθεσης, το δικαστήριο συζήτησε την αίτηση ασφαλισικών μέτρων της ΠΑΕ ΑΕΚ και διατήρησε την προσωρινή διαταγή. Είναι ντροπή και κρίμα ενώ τα χρήματα της ΑΕΚ έχουν βρεθεί, για λόγους διαδικασιών ο ασθενής να πεθάνει και η εγχείρηση να πετύχει».

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...