Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ύμνοι Φέργκιουσον για Γκιγκς

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πιστεύει πως κανένας παίκτης δεν πρόκειται να ξεπεράσει την μακροβιότητα του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος εάν αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Άγιαξ για το Europa League θα φτάσει τα 900 παιχνίδια με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ουαλός μέσος έχει ξεπεράσει τον αριθμό εμφανίσεων του Σερ Μπόμπι Τσάρλον με τον αγγλικό σύλλογο από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008 και συνεχίζει ακόμη στα 38 του χρόνια, ενώ πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με την Γιουνάιτεντ για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός χαρακτήρισε τον Γκιγκς ως τον καλύτερο παίκτη που έχει αναδείξει ποτέ η Βρετανία. «Δεν πιστεύω πως όλοι συμφωνούν μαζί μου, όμως το να αγωνίζεται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην Premier League, δε νομίζω πως θα το κάνει άλλος παίκτης. Είναι φαινόμενο και συνεχίζει να αψηφά την ηλικία του. Πλέον αγωνίζεται περισσότερο στο κέντρο και έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, όμως έχει ακόμη τον ίδιο ρυθμό στο παιχνίδι του, αν και δεν είναι το ίδιο γρήγορος με πριν από δέκα χρόνια», τόνισε ο πολυνίκης προπονητής, υμνώντας τα προσόντα του παίκτη θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...