Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ-Αρης 0-0

Ισόπαλο έληξε και το δεύτερο φετινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αρη, που διεξήχθη στην Τούμπα, μόνο που αυτή τη φορά καμία από τις δυο εστίες δεν παραβιάστηκε (1-1 το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο).

Οι γηπεδούχοι μπορούν να τα βάζουν με την τύχη τους, καθώς είδαν δυο ενέργειες τους να σταματάνε στο δοκάρι, αλλά συνολικά και οι δυο ομάδες είχαν καλά διαστήματα στο 90λεπτο, που θα μπορούσαν, αν είχαν εκμεταλλευτεί πιο έξυπνα, να πάρουν τη νίκη.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πιέσει την άμυνα των αντιπάλων του στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντιθέτως, ο Αρης ήταν εκείνος που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 19' ο Καστίγιο πέρασε όμορφα τον Τσιρίλο, αλλά ο Κρέσιτς τον σταμάτησε με τα πόδια.

Οι καλύτερες φάσεις για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήρθαν στα τελειώματα του ημίχρονο, όμως ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», Μάρκος Βελλίδης, με καίριες τοποθετήσεις σταμάτησε σε δυο περιπτώσεις τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, όπως επιθετικά δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα ούτε οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Στο 50' ο Γεωργιάδης αντί να πλασάρει με ψυχραιμία, θέλησε να «σκοτώσει» τον Βελλίδη, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το ίδιο περίπου συνέβη και στην δεύτερη μεγάλη φάση του «δικεφάλου» στην επανάληψη στο 79', όταν σε τετ-α-τετ ο Αθανασιάδης με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων σούταρε πάνω στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

Οι ισορροπίες, πάντως, θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει, αν στο 63' ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος απέβαλλε -ως όφειλε- τον Κρέσιτς, που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Γιαννιώτα, όταν ο τελευταίος έφυγε μόνος του απέναντί του, έχοντας νικήσει στο σπριντ τους Μαλεζά και Τσιρίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...