Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Primera Division: «Πολυβόλο» στο β΄ μέρος η Μάλαγα

Español: La barra del 3 de Febrero en un parti...
Image via Wikipedia
Νίκη που της δίνει μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης (προκριματικά Champions League) πήρε η Λεβάντε στη Βαρκελόνη επί της Εσπανιόλ με 2-1.

Το «χρυσό» γκολ της νίκης για την ομάδα από τη Βαλένθια πέτυχε ο Ρούμπεν Σουάρες στο 89΄, ενώ στο 75΄ ο Ούτσε είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους το γκολ του Βάλντο στα μισά του πρώτου μέρους.

Στο παιχνίδι για την 4η θέση έχει μπει για τα καλά και η Μάλαγα, που διέλυσε 5-1 την ουραγό Σαραγόσα. Η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας δεν επιφέρει κάποια σημαντική αλλαγή. Προηγήθηκε στην Ανδαλουσία με τον Αράντα, αλλά στο δεύτερο μέρος «κατέρρευσε» και δέχτηκε 4 τέρματα.

Το ντέρμπι των ομάδων που βρίσκονται δύο θέσεις πάνω από τη Σαραγόσα, ανάμεσα στη Σανταντέρ και την Σπόρτινγκ Χιχόν δεν ανέδειξε νικητή (1-1), ενώ με το ίδιο σκορ τελείωσε και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπέτις και την Χετάφε. Μάλιστα, τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα μπήκαν από παίκτες των γηπεδούχων, με τη διαφορά ότι αυτό της ισοφάρισης ήταν αυτογκόλ (Ντοράντο 55΄). Είχε ανοίξει το σκορ 5 λεπτά νωρίτερα ο Μολίνα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...