Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Δεν υποχωρεί το πρόβλημα του Λέτο, «πονοκεφαλιάζει» ο Φερέιρα

Ακόμη μία εβδομάδα πίσω πάει η επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ και τρέχει να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος βλέπει το ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό να πλησιάζει και τον πρώτο σκόρερ του να βρίσκεται ακόμη στα «πιτς».

Ο Λέτο έκανε και χθες πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Το ιατρικό και το τεχνικό τιμ έχουν συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής να ξεκινήσει αύριο τροχάδην, με προοπτική τη Δευτέρα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία που θα αρχίσει η ομάδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα ήταν διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά αν δεν τον πήγαινε πίσω ένα πρόβλημα που του παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός, πάνω που φόρτσαρε, ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στο δεξιό του γόνατο και κρίθηκε απαραίτητο να μειώσει την ένταση του προγράμματος, ώστε να αποφύγει κάποια ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του. Οπως γράψαμε και χθες, το πρόβλημά του δεν είναι σημερινό. Το κουβαλάει από τον Αύγουστο του 2006, όταν αγωνιζόταν ακόμη στη Λανούς. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην «Εξέδρα»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...