Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Football League: Μόνο πρώτος ξανά ο Πλατανιάς

Ύστερα από δυο βδομάδες αποχής το πρωτάθλημα της Football League άρχισε ξανά, με τον Πλατανιά να ξεφεύγει και πάλι μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το στραβοπάτημα της Βέροιας, που έμεινε στο μηδέν με τον Φωκικό, καθώς επικράτησαν με 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών εντός έδρας και άφησαν την ομάδα της Ημαθίας δυο πόντους πίσω τους (34 β. ο Πλατανιάς έναντι 32 της Βέροιας).

Η Αναγέννηση άντεξε ένα ολόκληρο ημίχρονο στην πίεση των γηπεδούχων, αλλά με το ξεκίνημα σχεδόν της επανάληψης ο Δέντσας έδωσε το προβάδισμα στον Πλατανιά. Ο Μιρτσέτα στο 58' και ο Χαϊκάλης στο 72' πέτυχαν τα άλλα δυο τέρματα των νικητών.

Με νέο πρόσωπο στον πάγκο της, τον Νίκο κεχαγιά, η ΑΕΛ επέστρεψε -έστω και δύσκολα- στις νίκες, λυγίζοντας την αντίσταση του Θρασύβουλου με 2-1. Ο Καούνος στο 45' άνοιξε το σκορ για τους Λαρισαίους, αλλά ο Ντα Σίλβα στο 51' έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα της Φυλής. Τη λύση για τους γηπεδούχους θα έδινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Εύκολη νίκη για την Καλλιθέα με 2-0 κόντρα στον Εθνικό Αστέρα των πολλών προβλημάτων με σκόρερ τους Μιχαλόπουλο (45') και Σταύρου (63').

1-1 το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Βύζα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Δελήμπασης στο 26' έβαλε στη θέση του οδηγού τον Ηρακλή, αλλά ο Φαρούκ στο 57' πέτυχε το γκολ, που θα έδινε τον βαθμό στους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...