Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ίσοπαλο το φιλικό τεστ της εθνικής με το Βέλγιο [βίντεο]

Η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο Στάδιο σε φιλική αναμέτρηση ενόψει του Euro 2012. Μέτρια η εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 62' και δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία των Βέλγων.
Η εθνική ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στον αγώνα. Ο Λομπάερτς έκανε το λάθος γύρισμα, ο Φάνης Γκέκας έκανε την πάσα, ο Βερμάελεν γλίστρησε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από κοντά έκανε το 1-0 στο ένατο λεπτό. Στο 17’ το σουτ του Γιάννη Μανιάτη πέρασε ελάχιστα πάνω από οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Όσο περνούσαν τα λεπτά το Βέλγιο πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 32’ έφτασε στην ισοφάριση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αζάρ, η άμυνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν αντέδρασε και ο Τσαντλί με κεφαλιά ψαράκι διαμόρφωσε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα το Βέλγιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Μετά από κάθετη πάσα του Αζάρ, ο Βερμάελεν βρέθηκε απέναντι από τον Ορέστη Καρνέζη, όμως αστόχησε.
Ο Φερνάντο Σάντος πραγματοποίησε τρεις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, δίνοντας την ευκαιρία στον Κώστα Φορτούνη να χριστεί διεθνής. Παρά τις αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού, η εικόνα της υποτονικής εθνικής δεν άλλαξε ούτε μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 62’ του Λομπάερτς για μαρκάρισμα στον Παπασταθόπουλο. Η Ελλάδα πήρε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μινιολέ παρά με μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Βέλγο γκολκίπερ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης(46’ Κ. Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης(46’Καραγκούνης), Κατσουράνης, Φωτάκης(64’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης(46’ Φορτούνης), Σαμαράς(77’ Αθανασιάδης), Γκέκας(86’ Φετφατζίδης).
Βέλγιο (Ζορζ Λέεκενς): Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Βερμάελεν, Κομπανί, Λομπάερτς, Ντεφούρ(82’ Ναϊνγκολάν), Αζάρ(46’ Λουκάκου), Φελαϊνί, Βίτσελ(58’ Ντεμπελέ), Μιραλάς(64’ Βερτόνγκεν), Τσαντλί.


Ελλάδα vs. Βέλγιο | Το 1-0 από τον Σαλπιγγίδη από VideoStars


Ελλάδα vs. Βέλγιο | Το 1-1 από τον Σαντλί από VideoStars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...