Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Πέρασε... αέρα απ'την Επανομή - Πάρτι με “πεντάρα” για Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα έσπασε με... εμφατικό τρόπο το εντός έδρας αήττητο της Αναγέννησης Επανομής (5-0), την ξεπέρασε στην βαθμολογία και έπιασε τον Πιερικό στην 4η θέση της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έκανε περίπατο συντρίβοντας την Αναγέννηση στην Επανομή με 5-0 και έφτασε έτσι στους 25 βαθμούς.

Η Καλλιθέα που ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα πήρε την θριαμβευτική νίκη με γκολ των Πεχλιβανίδη (13', αυτογκόλ), Σταύρου (29'), Ντιαλό (40', 88') και Ματσούκα (91').

Η Αναγέννηση Επανομής, που έπαιζε από το 32' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκέσιου με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο, είχε μια καλή ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ, αλλά από το πέναλτι που εκτέλεσε ο Δεινόπαπας στο 69' η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι συνθέσεις:

Αν. Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης (52' Τράκις), Καρλάο, Καραμανλής, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (39' Δεινόπαπας), Γεωργίου (46' Κάτσε), Καραγιάννης, Γκέσιος.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (69' Φαρινόλα), Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης (84' Ματσούκας), Ντιαλό, Πρίπου (7' Φουντουκίδης), Μουσταφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...