Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League ο ΠΑΟΚ

UEFA Europa League
Image via Wikipedia
Τα δύο γρήγορα γκολ της Ουντινέζε στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει βαριά ήττα με 3-0 μέσα στην Τούμπα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League στη φάση των «32». του Europa League.

Η έναρξη του αγώνα δεν προμήνυε την εξέλιξή του, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος μόλις στο τέταρτο λεπτό, με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει το σουτ του Γιάννου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Η Ουντινέζε ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Ο Πασκουάλε εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Ντανίλο στο 6’ έκανε με κεφαλιά το 0-1. Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν το διώξιμο του Κρέσιτς χτύπησε πάνω στον Τσιρίλο και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κροάτη τερματοφύλακα. Το 0-2 ήρθε στο 15’ με τον «κεραυνό» του Φλόρο Φλόρες από τα 25 μέτρα σε εκτέλεση φάουλ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να αντιδράσει με δύο εκτελέσεις κόρνερ του Γκαρσία: στο 16’ η γυριστή κεφαλιά του Τσιρίλο σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς, ενώ στο 19’ η κεφαλιά του Μαλεζά πέρασε λίγο πάνω από την εστία της ιταλικής ομάδας. Ο Λάζλο Μπόλονι με το εις βάρος 0-2 προσπάθησε να κάνει πιο επιθετικούς τους «ασπρόμαυρους» αντικαθιστώντας τον Σταφυλίδη με τον Γεωργιάδη και τον Λίνο να περνά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο 42’ σημειώθηκε η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου με το σουτ του Γιάννου μέσα από την μεγάλη περιοχή να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι των Ιταλών.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ καθώς στο 49’ ο Νορβηγός διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε αυστηρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σνάουτσνερ στον Φλόρο Φλόρες και δύο λεπτά αργότερα ο Ντομίτσι διαμόρφωσε το 0-3 από τα 11 βήματα. Στο 55’ ο Κρέσιτς απέκρουσε το σουτ του Φαμπρίνι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φλόρο Φλόρες αστόχησε. Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης είχαν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την Ουντινέζε. Εκπληκτικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που παρά το 0-3, δεν σταμάτησε να τραγουδά και να εμψυχώνει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης(31’ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ(54’ Αποστολόπουλος), Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Σαλπιγγίδης, Γιάννου(64’ Νιμανί), Αθανασιάδης.

Ουντινέζε (Φραντσέσκο Γκουιντολίν): Χαντάνοβιτς, Πατσιέντζα, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπενάτια(86’ Φερονέτι), Μπάστα, Αμπντί(46’ Μπατότσιο), Ασαμόα, Πασκουάλε, Φαμπρίνι(69’ Αρμέρο), Φλόρο Φλόρες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...