Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ολυμπιακός 2-0 τον Πανιώνιο στο Φάληρο

Παρά τις πολλές απουσίες και την κούραση από το ματς με τη Ρούμπιν, ο Ολυμπιακός έκανε το... καθήκον του με τον Πανιώνιο, τον οποίον και νίκησε με 2-0 για να πλησιάσει ξανά στο -2 τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έπαιξαν όμως όσο χρειαζόταν για να πετύχουν τα γκολ, που θα τους έδιναν τους τρεις βαθμούς.

Ο Ζαν Αλέν Μακούν στο 41' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χοσέ Χολέμπας έδωσε τη λύση για τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ντιόγκο έκανε -και αυτός με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Χολέμπας- το 2-0.

Ο Πανιώνιος είχε μπει στο δεύτερο μέρος με διάθεση να παίξει πιο επιθετικά από το καταστροφικό παιχνίδι, που επέλεξε να κάνει στο πρώτο, αλλά το γκολ του Βραζιλιάνου πέταξε στα σκουπίδια τα πλάνα του Ακη Μάντζιου.

Έχοντας να σκεφτεί και τον επαναληπτικό με την Ρούμπιν, ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα μετά και το δεύτερό του τέρμα, με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους, τον οποίον δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν. 

Ολυμπιακός(Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Χολέμπας, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μανιάτης (71’ Φουστέρ), Μακούν, Αμπντούν (84’ Φετφατζίδης), Καζίμ, Ντιόγκο (80’ Τζεμπούρ)
Στον πάγκο έμειναν οι: Κάρολ, Παπάζογλου, Τζεμπούρ, Μόνχε, Ποτουρίδης

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Αντούνες (63’ Ντιμπαλά), Πιερ, Ρόκας, Ρόβας, Όμο, Κουλουχέρης (46’ λ.τ. Αυλωνίτης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (78’ Ντούνης), Σκέμπρι

Στον πάγκο έμειναν οι: Μιχαηλίδης, Μενδρινός, Αναστασόπουλος, Σταυροθανασόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...